X

Κόντρα των... ουραγών στην Λάρισα

Κρίσιμο ματς και για Λεβαδειακό και Λάρισα. Τι επιδιώκουν οι δύο ομάδες και έχουν συμπεριληφθεί στις αποστολές.

Ant1news

Στην Λάρισα είναι στραμμένα σήμερα τα βλέμματα, εκεί όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας της ΑΕΛ κόντρα στον Λεβαδειακό, στις 19:30, με τον οποίο ολοκληρώνεται η 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το ματς είναι πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες, οι οποίες αναζητούν βαθμούς με στόχο την απομάκρυνσή τους από τα χαμηλά της κατάταξης και τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Οι «βυσσινί» απέχουν μόλις τρεις θέσεις από τον σημερινό τους αντίπαλο και βρίσκονται τέταρτοι πριν το τέλος με 17 βαθμούς.

Οι Βοιωτοί απόψε θα επιδιώξουν να κατακτήσουν το πρώτο τρίποντο της σεζόν μακριά από τη Λιβαδειά ενώ η Λάρισα θέλει να κάνει τέσσερις τις εντός έδρας νίκες της, όλες εντός έδρας.

Οι αποστολές των δύο ομάδων

Ο Σάκης Τσιώλης, πήρε στην αποστολή τους Ξενοδόχοβ, Θεοδωρόπουλο, Ρέντζα, Μασούρα, Κόντορ, Φάρκας, Γκόλια, Γιοβάνοβιτς, Σουλιώτη, Μασαλέσα, Χοτζάλι, Γκουλουζάντε, Φατιόν, Ευμορφίδη, Ικάουνιεκς, Κουτσιανικούλη, Βαρέλα, Αβραάμ, Ντέλετιτς, Λαμπρόπουλο, Αγκάνοβιτς, Γκαγιέχο, Καπός, Ναζλίδη, Ρέγες και Τσάκο, αλλά η 18άδα της ΑΕΛ θα γίνει γνωστή λίγο πριν την έναρξη του αγώνα. 

Στον Λεβαδειακό ο Γιάννης Χριστόπουλος συμπεριέλαβε στην 20άδα τον Ουόν, παρότι ο έμπειρος αμυντικός είχε χάσει προπονήσεις. Στην πρωτεύουσα της Θεσσαλίας ταξίδεψαν επίσης και οι, Ναμάσκο, Μοσχονάς, Δασκαλάκης, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Μεντί, Σουμπίνιο, Καραχάλιος, Βασιλείου, Ζεζίνιο, Καλτσάς, Τόνι Σίλβα, Κουλιμπαλί, Καραμπουέ, Γιουσούφ, Λάτσι, Βούρος Νιάς, Γιακουμάκης.