X

Πιέζει για Κίνα ο Ιντέγε

Η Τιανγίν του προσφέρει “γη και ύδωρ” και ο Νιγηριανός ασκεί πιέσεις στον Ολυμπιακό για να φύγει. Σε δύσκολη θέση οι “ερυθρόλευκοι”.

Ant1news

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Τον “δρόμο του μεταξιού” θέλει να διαβεί ο Μπράουν Ιντέγε, αφήνοντας στα “κρύα του λουτρού” τον Ολυμπιακό. Ο 28χρονος επιθετικός έχει συμφωνήσει με την Τιανγίν Τέντα για τριετές συμβόλαιο έναντι ενός μυθικού ποσού, που θα ξεπερνάει τα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Παρότι οι “ερυθρόλευκοι” δεν τα έχουν βρει ακόμη με τους Κινέζους, ο Νιγηριανός έχει διαμηνύσει πως επιθυμεί να ολοκληρωθεί το “deal”, καθώς η πρόταση των Ασιατών είναι ευκαιρία ζωής για τον ίδιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώτος σκόρερ της Σούπερ Λίγκας ενημέρωσε ήδη τους συμπαίκτες του πως ενδέχεται να μην ταξιδέψει στην Τουρκία για το ματς με την Οσμανλίσπορ.

Η μεταγραφική περίοδος στην Κίνα ολοκληρώνεται στις 28 Φεβρουαρίου, αλλά οι εξελίξεις αναμένονται ακόμα και εντός των επόμενων ωρών.

Η κρούση της Τιανγίν φαίνεται να έχει φτάσει σε διψήφιο νούμερο (πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ), αλλά το μεγαλύτερο “αγκάθι” για τον Ολυμπιακό, που πέρυσι απέρριψε πρόταση 15 εκατομμυρίων ευρώ για τον Ιντέγε, είναι η επιθυμία του παίκτη να μετακομίσει στην Κίνα.