X

Στο Ρέντη ο Μαρινάκης, εκτός προπόνησης ο Ιντέγε

«Ντόπες» Βαγγέλη Μαρινάκη ενόψει της ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Οσμανλίσπορ. Αντίστροφα μετράει ο Μπράουν Ιντέγε, ο οποίος δεν πήρε μέρος στην προπόνηση.

Ant1news


Του Βασίλη Χατζηδάκη

Δύο ημέρες πριν από τον «τελικό» με την Οσμανλίσπορ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και έστειλε «μήνυμα» πρόκρισης σε παίκτες και προπονητή. Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού εξέφρασε την στήριξη του στην ομάδα και την αισιοδοξία του πως θα γυρίσει από την Άγκυρα με το «εισιτήριο» των «16» του Europa League. 

Στην «πτήση» για την Τουρκία δεν θα επιβιβαστεί ο Μπράουν Ιντέγε. Ο Νιγηριανός δεν πήρε μέρος στη σημερινή προπόνηση, καθώς οι διαπραγματεύσεις με την Τιανγίν Τέντα έχουν μπει στην τελική ευθεία. Οι Ασιάτες προσφέρουν 4 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο στον Νιγηριανό, ο οποίος διατράνωσε στους  πρωταθλητές ότι θέλει να ζήσει ]το κινέζικο «όνειρο». Μάλιστα, ο 28χρονος διεμήνυσε στους «ερυθρόλευκους» πως τους χαρίζει ένα εκατομμύριο ευρώ από τα δεδουλευμένα.  

Οι επαφές έχουν κορυφωθεί ανάμεσα στους δύο ομάδες, με τον Ολυμπιακό να αξιώνει ένα ποσό κοντά στα 15 εκατομμύρια ευρώ, καθότι τα δύο θα πάνε στους μάνατζερ του Ιντέγε.