X

Παραιτήθηκε ο τερματοφύλακας που έτρωγε την ώρα του αγώνα

Παρελθόν από την ερασιτεχνική Σάτον αποτελεί ο γκολκίπερ που έτρωγε σάντουιτς στον πάγκο την ώρα του χθεσινού αγώνα Κυπέλλου με την Άρσεναλ.

Ant1news

Η ερασιτεχνική Σάτον μπορεί να μην “κατάπιε” την Άρσεναλ στον χθεσινό αγώνα για το Κύπελλο Αγγλίας (η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ νίκησε 0-2), ο αναπληρωματικός τερματοφύλακά της, όμως, τα έφαγε όλα…

Είχε λιγούρες στον πάγκο ο 46χρονος Γουέιν Σο και δεν αντιστάθηκε στον πειρασμό να καταβροχθίσει ένα σάντουιτς, αγνοώντας επιδεικτικά την κάμερα, αφού το ματς μεταδιδόταν τηλεοπτικά από το BBC.

Μπορεί να μην πάτησε χορτάρι ούτε δευτερόλεπτο, ήταν όμως το πρόσωπο του αγώνα, χαρίζοντας το απόλυτο highlight!

Ίσως, πέρα από την σχετική καζούρα, να μην έμπαινε σε περαιτέρω μπελάδες, αν δεν έμπαινε στη μέση και… το στοίχημα. Εναντίον του Γουέιν Σο αναμένεται να κινηθεί η Επιτροπή Στοιχηματισμού της Βρετανίας και η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, καθώς αποκαλύφθηκε ότι γραφεία στοιχημάτων πρόσφεραν απόδοση 9 για το εάν κάποιος παίκτης της Σάτον έτρωγε στη διάρκεια του ματς!

 

Μετά τον σάλο που ξέσπασε, αφού ενδεχομένως το κίνητρο του γκολκίπερ να μην ήταν απλά η λιγούρα, ο 46χρονος Γουέιν Σο παραιτήθηκε από την ομάδα.

 

Δεν άργησε, όμως, να βρει νέα ευκαιρία καριέρας. Αλυσίδα σούπερ μάρκετ του πρόσφερε συμβόλαιο συνεργασίας ως επίσημος γευσιγνώστης των προϊόντων της.

 

Στον απόηχο της χθεσινής αναμέτρησης, σε περιπέτειες μπήκε και η Άρσεναλ, μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών που δείχνουν πως οι παίκτες της άφησαν τα αποδυτήριά τους να μοιάζουν με… αχούρι.