X

Χωρίς Ιντέγε ο Ολυμπιακός στην Άγκυρα

Ο Μπράουν Ιντέγε αποκλείστηκε από την αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με την Οσμανλίσπορ στην Τουρκία και ετοιμάζει βαλίτσες για την Κίνα.

Ant1news

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Όπως αναμενόταν ο Μπράουν Ιντέγε δεν θα βρίσκεται στην πτήση του Ολυμπιακού για την Άγκυρα, ενόψει της αυριανής ρεβάνς με την Οσμανλίσπορ, για τη φάση των “32” του Europa League. Ο Νιγηριανός επιθετικός ετοιμάζει βαλίτσες για ένα μεγαλύτερο ταξίδι, καθότι θα μετακομίσει στη γη της νέας ποδοσφαιρικής “επαγγελίας”. Το ηγεμονικό συμβόλαιο (περισσότερα από 10 εκατομμύρια ευρώ για τρία χρόνια) που προσφέρει η Τιανγίν Τέντα μοιάζει με... μάννα εξ ουρανού για τον 28χρονο, που επιθυμεί σφόδρα να ζήσει το κινέζικο “όνειρο”.

Όσο για τους συνοδοιπόρους του τους τελευταίους 18 μήνες, έχουν το δικό τους “όνειρο” και επ ουδενί θέλουν να το δουν να μετατρέπεται σε τουρκικό “εφιάλτη”. Η πρόκριση στους “16” τουEuropa League μπορεί να περνάει από την “καυτή” Άγκυρα, όμως ο Ολυμπιακός δεν φοβάται μία άσημη ομάδα με... tabula rasaστην ανώτατη βαθμίδα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Εκτός από τον Ιντέγε, ο Πάουλο Μπέντο άφησε εκτός αποστολής τους τραυματίες Καπίνο, Παρέδες, τον τιμωρημένο Βιάνα και τους “παροπλισμένους” Καμπιάσο και Μάριν. Τουλάχιστον ο Τσόρι Ντομίνγκεζ δεν βρίσκεται στην ευρωπαϊκή λίστα.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους: Ανδρούτσο, Μποτία, Μπουχαλάκη, Καρντόσο, Χουτεσιώτη, Σισοκό, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνη, Ανσαριφάρντ, Λεάλι, Μανθάτη, Μάρτινς, Νικολάου, Ρέτσο, Ρομαό, Σεμπά και Σκαφίδα.