X

Φεύγει από την Μπαρτσελόνα ο Λουίς Ενρίκε

Το ανακοίνωσε ο ίδιος στους παίκτες, ενώ την είδηση μετέδωσε και μέσω Twitter η Μπαρτσελόνα.

Ant1news

Την αποχώρησή του από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα μετά τη λήξη της περιόδου ανακοίνωσε στους παίκτες ο Λουίς Ενρίκε. Λίγη ώρα μετά το εμφατικό 6-1 επί της Σπόρτινγκ Χιχόν ο προπονητής των «μπλαουγκράνα» γνωστοποίησε στ΄ αποδυτήρια την απόφασή του να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από το τιμόνι της ομάδας, χωρίς να πει περισσότερα πράγματα.

Λίγο αργότερα το επιβεβαίωσε και στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε, ενώ την είδηση μετέδωσε και μέσω του Twitter η Μπαρτσελόνα. Να επισημανθεί ότι τον τελευταίο καιρό και ιδιαίτερα μετά τη συντριβή της «Μπαρτσα» από την Παρί Σεν Ζερμέν στο Champions League τα σενάρια περί άμεσης αποχώρησης του Λουίς Ενρίκε ήταν πάρα πολλά, ωστόσο, όπως αποκάλυψε ο ίδιος αυτό θα συμβεί σε λίγους μήνες.

«θα ήθελα να ευχαριστήσω το σύλλογο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Πέρασα τρία υπέροχα χρόνια» τόνισε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου ο Λουίς Ενρίκε, ο οποίος στο διάστημα αυτό κατάκτησε με τους Καταλανούς δύο πρωταθλήματα, δύο Κύπελλα κι ένα Champions League (2015) αφότου διαδέχθηκε τον Χεράρδο Μαρτίνο το 2014.