X

Ο ΠΑΟΚ “γονάτισε” τον Ολυμπιακό

Ο “δικέφαλος του βορρά” πήρε… φαλάγγι τους “ερυθρόλευκους”  και τους  υποχρέωσε σε 3η σερί ήττα στο πρωτάθλημα μετά από 21 χρόνια!

Ant1news


Φωτιές σε πρωτάθλημα και… Ολυμπιακό άναψε ο  ΠΑΟΚ.  Στην «καυτή» Τούμπα, ο «δικέφαλος του βορρά» νίκησε 2-0 την… απούσα , στο δεύτερο ημίχρονο, ομάδα του Πάουλο Μπέντο, που υπέστη τρίτη σερί ήττα στη Σούπερ Λίγκα, κάτι που έχει να συμβεί από την περίοδο 1995-96!

Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Σάκχοφ και Πρίγιοβιτς μέσα σε οκτώ λεπτά, στο 53’ και στο 60’ αντίστοιχα, ενώ ο καταπληκτικός Ουάρντα είχε δοκάρι στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Τρομερό παιχνίδι από Ενρίκε και Μαλεζά, που έγιναν αμφότεροι αναγκαστική αλλαγή.

Πλέον, ο ΠΑΟΚ μείωσε στους 8 βαθμούς τη διαφορά του από την κορυφή, ενώ υπολείπονται οκτώ αγωνιστικές για το φινάλε.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς):
Γλύκος, Κρέσπο, Μάτος, Μαλεζάς (78' Λέοβατς), Βαρέλα, Τσίμιροτ, Σάκχοφ, Ουάρντα, Ενρίκε (65' Μυστακίδης), Κάμπος (72' Κάτσε), Πρίγιοβιτς.

Ολυμπιακός (Πάουλο Μπέντο): Λεάλι, Σισοκό, Ρέτσος, Μποτία, Φιγκέιρας, Ανδρούτσος (62' Μάρτινς), Ρομαό, Φορτούνης, Σεμπά, Ελιουνούσι (66' Μανθάτης), Ανσαριφάρντ (79' Καρντόσο).

Το ντέρμπι της Τούμπας ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς, καθώς το πούλμαν του Ολυμπιακού δέχθηκε επίθεση από ομάδα αγνώστων την ώρα που κατευθύνονταν στο γήπεδο.