X

“Ξέσπασε” ο Τσόρι κατά Μπέντο!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό, με τον Πάουλο Μπέντο να βρίσκεται κοντά στην πόρτα της εξόδου και τον Τσόρι Ντομίνγκεζ να εξαπολύει δημόσια επίθεση κατά του Πορτογάλου προπονητή.

Ant1news

Του Βασίλη Χατζηδάκη 

Βαρύ είναι το κλίμα στον Ολυμπιακό για τον Πάολο Μπέντο μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Οι “άστοχες” δηλώσεις του Πορτογάλου στη συνέντευξη τύπου προκάλεσαν έντονη δυσαρέσκεια στη διοίκηση και όχι μόνο. Ο “παροπλισμένος” σχεδόν όλη την σεζόν, Τσόρι Ντομίνγκεζ, έβγαλε στη... σέντρα τον προπονητή του, κατηγορώντας τον για την τοποθέτηση του μετά την τρίτη σερί ήττα στο πρωτάθλημα και λίγες ημέρες πριν από τον πρώτο αγώνα με την Μπεσίκτας για την φάση των "16" του Europa League. 

«Ως αρχηγός αυτής της ομάδας δέχθηκα με τεράστια έκπληξη τις δηλώσεις του προπονητή μας μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Έχουμε πολύ μεγάλους ποδοσφαιριστές και μεγάλη προσωπικότητα και ομολογώ ότι ήλπιζα ότι θα μας κρατούσε όλους ενωμένους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, όπως έκανε την περασμένη Κυριακή ο πρόεδρος του Ολυμπιακού. Είναι καιρός να γίνει ανάληψη ευθυνών για το πόσο κακή είναι η ομάδα μας, να κοιτάξουμε τα εσωτερικά και να μην κατηγορούμε τους άλλους. Δεν μπορούμε να βάλουμε το "εγώ" πάνω από το καλό της ομάδας, όπως έχει γίνει αρκετές φορές φέτος.

Πρέπει να καταλάβουμε την ιστορία αυτού του συλλόγου και να την υπερασπιστούμε. Προσωπικά, αισθάνομαι εδώ και καιρό πολύ πληγωμένος από αυτή τη συμπεριφορά, αλλά πίστευα ότι με πολύ δουλειά και με υπομονή τα πράγματα θα βελτιωνόντουσαν, αλλά δεν έγινε έτσι. Αγαπάω αυτόν τον σύλλογο, και πρέπει να παραδεχθώ ότι ο Ολυμπιακός είναι πάνω από όλους. Ο κόσμος του Ολυμπιακού αξίζει πολλά καλύτερα πράγματα», έγραψε ο Τσόρι Ντομίνγκες στον λογαριασμό του στο facebook.

Είναι προφανές ότι ο Πάολο Μπέντο ετοιμάζεται να “σαλπάρει” από τον Πειραιά, ακόμη και πριν από το ματς με την Μπεσίκτας. Όσο για το νέο “καπετάνιο”; Κρατήστε το όνομα του Αριέλ Ιμπαγάσα.