X

Εξετάζει Μοντανιέ και Δώνη ο Ολυμπιακός

Ο Γάλλος Μοντανιέ και ο Γιώργος Δώνης στη λίστα του Ολυμπιακού για αντί-Μπέντο. “Ερυθρόλευκη” δυσαρέσκεια για τον ατζέντη του Κάρλος Γκονζάλβες.

Ant1news

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Ο αήττητος με την ομάδα των Νέων, Βασίλης Βούζας, θα ηγηθεί της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού μέχρι να βρεθεί ο διάδοχος του Πάολο Μπέντο. Ο θυμόσοφος λαός μπορεί να λέει “ουδέν μονιμότερον του προσωρινού”, όμως η αλήθεια είναι ότι οι “ερυθρόλευκοι” αναζητούν τον 5ο προπονητή των “ερυθρολεύκων” στην τρέχουσα σεζόν. Τα ονόματα του Φιλίπ Μοντανιέ και του Γιώργου Δώνη βρίσκονται σε περίοπτη θέση στη λίστα και οι πειραιώτες μετρούν τα συν και τα πλην των δύο περιπτώσεων.

Ο Γάλλος είχε καθίσει το περασμένο καλοκαίρι στον πάγκο της Νότιγχαμ Φόρεστ με τις “ευλογίες” του Βαγγέλη Μαρινάκη. Θεωρείται μία αξιόλογη περίπτωση και στα υπέρ του είναι η “χυλόπιτα” που έριξε στην ΑΕΚ του Δημήτρη Μελισσανίδη. Στον αντίποδα, ο Γιώργος Δώνης είναι άριστος γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας. Ωστόσο, ελλοχεύει ο κίνδυνος να αντιδράσει ο κόσμος και να επαναληφθεί η ιστορία με τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Όσο για τον πρώην, ο Πάολο Μπέντο δεν έφυγε σαν... κύριος από το Ρέντη. Παρότι ενημερώθηκε από τη διοίκηση πως στις 6 το απόγευμα θα συγκεντρωνόταν όλη η ομάδα στο προπονητικό κέντρο, ο Πορτογάλος αρνήθηκε να παραβρεθεί εκεί και να αποχαιρετήσει τους παίκτες. Είναι προφανές ότι ο Ίβηρας είναι ενοχλημένος τόσο από το “διαζύγιο” όσο και από την επίθεση που δέχθηκε από τον Τσόρι Ντομίνγκεζ μέσω των social media.

Απογοητευμένοι, όμως, είναι και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού με την συμπεριφορά του μάνατζερ του Πάολο Μπέντο. Οι “ερυθρόλευκοι” θεωρούν ότι ο Κάρλος Γκονζάλβες βρίσκεται πίσω από τα δημοσιεύματα του πορτογαλικού τύπου, που αναφέρουν ότι ο “Μπέντο έφυγε λόγω των παρεμβάσεων της διοίκησης στη διαχείριση της ομάδας”. Επίσης, γράφτηκε ότι “η πολιτική των μετεγγραφών έπληξε τη δουλειά του. Ο τεχνικός ζήτησε να μην πάρουν μετεγγραφή ο Μιλιβόγεβιτς και ο Ομάρ”.

Από την πλευρά τους, οι πειραιώτες απορούν “αφού ήθελε τόσο πολύ τον Νορβηγό, γιατί δεν τον χρησιμοποιούσε;”, καθώς επίσης και “γιατί δεν υπάρχει αναφορά στο όνομα του Ιντέγε; Μήπως γιατί ο Γκονζάλβες έβαλε το χεράκι του για τη μετεγγραφή του Νιγηριανού στην Κίνα;”