X

Με Καμπιάσο και Μάριν κόντρα στην Μπεσίκτας

“Πανστρατιά” στον Ολυμπιακό με τον Βασίλη Βούζα να τους συμπεριλαμβάνει με το “καλημέρα” στην αποστολή για το ματς του Europa League.

Ant1news

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Στη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα με την Μπεσίκτας για το Europa League, ο Βασίλης Βούζας προανήγγειλε ότι σκοπεύει να αξιοποιήσει όλο το ρόστερ του Ολυμπιακού.

Πριν αλέκτορα φωνήσαι, ο νέος “καπετάνιος” των Πειραιωτών έβγαλε από τη “ναφθαλίνη” τους “παροπλισμένους” επί Μπέντο Εστεμπάν Καμπιάσο και Μάρκο Μάριν. Σε αντίθεση με τον εμμονικό προκάτοχο του, ο 51χρονος Έλληνας τεχνικός συνειδητοποίησε πως οι πρωταθλητές Ελλάδος δεν έχουν την πολυτέλεια να αφήνουν στην εξέδρα την εμπειρία του Αργεντινού χαφ και την ποιότητα του Γερμανού μεσοεπιθετικού.

Εκτός μάχης έμειναν οι τραυματίες Καπίνο, Βιάνα και Σεμπά, αλλά και ο Τσόρι Ντομίνγκεζ, τον οποίο ο Πάουλο Μπέντο φρόντισε να τον αφήσει έξω από την ευρωπαϊκή λίστα. Ευτυχώς, ο Μανουέλ Ντα Κόστα ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αισθανόταν στον προσαγωγό και τέθηκε στη διάθεση του Βασίλη Βούζα.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους: Ανδρούτσο, Ανσαριφάρντ, Μποτία, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτη, Σισοκό, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνη, Λεάλι, Μανθάτη, Μάριν, Μάρτινς, Νικολάου, Ρέτσο και Ρομαό.