X

Ολυμπιακός: με Σεμπά για την πρόκριση

Ο Βραζιλιάνος κατάφερε να αποθεραπευθεί σε χρόνο ρεκόρ και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του. Εκτός αποστολής, για λόγους τακτικής, ο Καρντόσο.

Ant1news

Οι προβλέψεις του ιατρικού επιτελείου του Ολυμπιακού ανέφεραν πως ο Σεμπά θα δώσει μάχη με τον χρόνο για να προλάβει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Υπολόγιζαν, όμως, δίχως την αδάμαστη θέληση του Βραζιλιάνου, που διέψευσε τόσο την επιστήμη όσο και τη λογική.

Ο φετινός mvp των “ερυθρολεύκων” ξεπέρασε σε χρόνο ρεκόρ τον μυϊκό τραυματισμό που αποκόμισε ως ενθύμιο από το ντέρμπι της Τούμπας και συμπεριλήφθηκε στην “ερυθρόλευκη” αποστολή, που θα αναχωρήσει αύριο για την Τουρκία.

Εκτός μάχης έμεινε ο Όσκαρ Καρντόσο. Ο Παραγουανός επιθετικός δεν θα ταξιδέψει στην Πόλη για τον επαναληπτικό με την Μπεσίκτας για τη φάση των “16” του Europa League για λόγους τακτικής.

 Στον Πειραιά θα μείνει και ο τραυματίας Μπρούνο Βιάνα, ενώ ο Τσόρι Ντομίνγκεζ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, μιας και ο Πάολο Μπέντο φρόντισε να τον αφήσει εκτός ευρωπαϊκής λίστας.

Αναλυτικά η αποστολή: Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ, Μποτία, Καμπιάσο, Χουτεσιώτης, Σισοκό, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Καπίνο, Λεάλι, Μανθάτης, Μάριν, Μάρτινς, Παρέδες, Ρέτσος, Ρομαό και Σεμπά.