X

Champions League: “Κλειδώνουν” τα δύο τελευταία εισιτήρια των “8”

Ατλέτικο και Λεβερκούζεν από τη μία, Μονακό και Μάντσεστερ Σίτι από την άλλη, διεκδικούν τα τελευταία 2 εισιτήρια των "8". Ρεκόρ γκολ (58) στη φάση των "16"!

Ant1news

Απόψε ολοκληρώνεται η φάση των "16" του Champions League, με Ατλέτικο-Λεβερκούζεν και Μονακό-Μάντσεστερ Σίτι να διεκδικούν τα τελευταία δύο εισιτήρια των "8".

Με το 4-2 του πρώτου αγώνα να της δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα, η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται απόψε στις 21:45 την Μπάγερ Λεβερκούζεν, η οποία βρίσκεται στη Μαδρίτη «αποδεκατισμένη».

Ο νέος τεχνικός της γερμανικής ομάδας, Ταϊφούν Κορκούτ, δεν θα έχει στη διάθεσή του έξι παίκτες, γεγονός που κάνει ακόμη πιο δύσκολη την αποστολή της Μπάγερ.

Στο άλλο ζευγάρι της βραδιάς, το οποίο διεξάγεται την ίδια ώρα, η Μάντσεστερ Σίτι πάει στο Μονακό για να υπερασπιστεί το 5-3 στο πρώτο ματς της Αγγλίας. Εντυπωσιακό είναι πως η Μονακό έχει αντιμετωπίσει 5 φορές Άγγλους σε διπλά νοκ-άουτ ματς και τους έχει αποκλείσει και τις πέντε!

Εν τω μεταξύ, 58 γκολ σημειώθηκαν στον πρώτο γύρο νοκ-άουτ του Champions League, στην φάση των «16», κάτι που αποτελεί ρεκόρ για την κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση. Ποτέ πριν δεν είχαν σημειωθεί τόσα πολλά γκολ μεταξύ των 16 καλύτερων ομάδων στην Ευρώπη. Πενήντα οκτώ γκολ είναι ένας πολύ σημαντικός αριθμός, ενώ τα παιχνίδια Μονακό-Μάντσεστερ Σίτι και Ατλέτικο Μαδρίτη-Λεβερκούζεν, αναμένεται να τον βελτιώσουν περαιτέρω.