X

“Τρίποντο” στην εκπνοή ο ΠΑΟΚ

Με… “buzzer beater” λύγισε ο “δικέφαλος του Βορρά” τον καταπληκτικό Πανιώνιο στην Τούμπα.

Ant1news


Ο καταπληκτικός Πανιώνιος αν και με 10 παίκτες από το 77' άντεξε έως το 94' μέσα στην Τούμπα, αλλά στην τελευταία φάση του ματς ο ΠΑΟΚ, που είχε και δύο δοκάρια, πήρε τη νίκη με 1-0.

Σπουδαία εμφάνιση από τους φιλοξενούμενους, ο οποίοι, όμως, δεν κατόρθωσαν να  μετουσιώσουν σε γκολ κλασσικές ευκαιρίες και παρότι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Οικονόμου, έδειχναν να αντέχουν. Ωστόσο, στο 93:57 ο Πέλκας (αλλαγή του Ίβιτς στο 80') σκόραρε το «χρυσό» τέρμα για τους γηπεδούχους αλλά στη συνέχεια αποβλήθηκε από τον διαιτητή για άσεμνη χειρονομία (έδειξε τα γεννητικά του όργανα).

Στους 46 βαθμούς, πλέον, ο ΠΑΟΚ, που μείωσε στους δύο βαθμούς τη διαφορά από τον Πανιώνιο και μπήκε για τα καλά στην διεκδίκηση της δεύτερη θέσης.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Κάνιας (80’ Πέλκας), Σάχοφ, Ενρίκε (84’ Κουλούρης), Μπίσεσβαρ, Αθανασιάδης (75’ Μυστακίδης).

Πανιώνιος (Βλάνταν Μιλόγιεβιτς): Γιαννιώτης, Βλάχος, Οικονόμου, Γκιοατά, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούρας (75’ Ταπόκο), Μασούντ (92’ Μαχμούτοβιτς), Μπεν, Γεσίλ (86’ Σαββίδης).