X

“Τρίποντο” ελπίδας για τον Πλατανιά

Play off “ονειρεύονται” οι Χανιώτες που “έσπρωξαν” ακόμη περισσότερο τον Ηρακλή προς την Football League.

Ant1news


Το γκολ του Γιώργου Γιακουμάκη στο 78΄ έδωσε τη νίκη στον Πλατανιά με 1-0 επί του Ηρακλή, στην αναμέτρηση με την οποία έπεσε η «αυλαία» της 25ης αγωνιστικής της Super League. 

Πέντε... στροφές πριν από το φινάλε η ομάδα του Γιώργου Παράσχου δείχνει πως είναι η μοναδική σοβαρή απειλή για την 5η της κατάταξης, ΑΕΚ, στη μάχη των play off. Με τη νίκη τους οι Χανιώτες «έσπρωξαν» ακόμη περισσότερο τον Ηρακλή προς την Football League, που πάλεψε το ματς, είχε μία-δυο καλές φάσεις αλλά οι περισσότεροι παίκτες του μοιάζουν να έχουν αποδεχτεί το… επερχόμενο μοιραίο. 

Παιχνίδι χωρίς... ίχνος ευκαιρίας παίχτηκε στο πρώτο 45λεπτο. Το δεύτερο ημίχρονο, όμως, ξεκίνησε με δύο καλές φάσεις για τους Θεσσαλονικείς. Στο 49΄ το σουτ του Δώνη έφυγε άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε και η κεφαλιά του Κούρου στο 55΄. Η εικόνα του Ηρακλή στο ματς ήταν καλύτερη μέχρι το 70΄. Έκτοτε οι γηπεδούχοι ανέβασαν… στροφές και στο 77΄ έχασαν την πρώτη  καλή ευκαιρία με τον Χουάντερσον να προλαβαίνει την τελευταία στιγμή τον Γιακουμάκη και στη συνέχεια το σουτ Βάντερσον από πλάγια έφυγε άουτ.

Το «γόρδιο δεσμό» για τους Χανιώτες έλυσε στο αμέσως επόμενο λεπτό (78΄) ο Γιακουμάκης, ο οποίος με κοντινό πλασέ έγραψε το 1-0. Προσπάθησαν οι φιλοξενούμενοι να φτάσουν στην ισοφάριση αλλά δεν ήταν καθόλου απειλητικοί προς την εστία του Σωτηρίου. 

Οι συνθέσεις: 

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Στάθης, Καρυπίδης, Μπανανά, Βάντερσον, Μουνάφο, Μενδρινός (81΄ Μαραγκός), Γιορέντε (46΄ Ντεβέσα), Μανούσος, Στανισάβλιεβιτς (66΄ Γουνδουλάκης), Γιακουμάκης 

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Χουάντερσον, Αργυρόπουλος (67΄ Καραγκούνης), Σαραμαντάς (81΄ Μπαστακός), Τζανετόπουλος, Κούρος, Δώνης, Στάμου, Γροντής, Ιντζόγλου, Αγγελόπουλος (66΄ Λεοζίνιο), Περόνε