X

Ολυμπιακός: διορία σε Γκαρντ και στο... βάθος Λεμονής!

Μετά το “non” του Φιλίπ Μοντανιέ, ο Ολυμπιακός θα περιμένει μέχρι το μεσημέρι την απάντηση του Ρεμί Γκαρντ, έχοντας στην αναμονή τον “πιστό στρατιώτη” Τάκη Λεμονή.

Ant1news

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Ο “κύβος ερρίφθη”! Μετά τον αποκλεισμό από τη Μπεσίκτας στο Europa League και την αποκαρδιωτική εμφάνιση στο ντέρμπι των “αιωνίων”, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ζήτησε από τους συνεργάτες του να βρεθεί “χθες” ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού. 

Ελέω Καρεμπέ και Μοντεστό, οι πρωτοπόροι της Σούπερ Λίγκα “άπλωσαν τα δίχτυα τους” στη γαλλική αγορά. Ο Φιλίπ Μοντανιέ παρουσιάστηκε αρνητικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει το “πηδάλιο” της ομάδας στην παρούσα φάση. Αντιθέτως, ο Ρεμί Γκαρντ ήρθε στην Αθήνα, είδε τους ανθρώπους των πρωταθλητών (κυρίως τον Καρεμπέ) και απήλθε. Μολονότι οι “ερυθρόλευκοι” του προσέφεραν ηγεμονικό συμβόλαιο με μεγάλο μπόνους υπογραφής, ο πρώην προπονητής της Άστον Βίλα και της Λυών προτιμά να αναλάβει την ομάδα το ερχόμενο καλοκαίρι.

Πάντως, η διοίκηση του Ολυμπιακού δεν έχει “καταθέσει τα όπλα” και συνεχίζει το “ψηστήρι” στον 50χρονο τεχνικό. Οι πρωταθλητές ενημέρωσαν ότι θα περιμένουν τον Γάλλο μέχρι το μεσημέρι: «Για το θέμα προπονητή αυτό που ισχύει είναι ότι συζητάμε με έναν Γάλλο τεχνικό ο οποίος έχει περιθώριο να απαντήσει μέχρι αύριο το μεσημέρι. Η συζήτηση αφορά στο να αναλάβει άμεσα την ομάδα. Αν δεν προχωρήσει αυτή η περίπτωση τότε θα προχωρήσουμε σε άλλη λύση».

Εάν δεν καμφθούν οι ενδοιασμοί του Ρεμί Γκαρντ, η ομάδα του Πειραιά είναι υποχρεωμένη να στραφεί σε άλλη λύση. Από τον Μαρθελίνιο (ενδιαφέρεται η Λας Πάλμας), τον Καράνκα και τον Χουάντε Ράμος μέχρι τον Γιοβάνοβιτς και τον Λεμονή.

Παρότι η διοίκηση έσπευσε να διευκρινίσει ότι “δεν υπάρχει θέμα Λεμονή”, η αλήθεια είναι ότι ο Έλληνας τεχνικός περιμένει στο “ακουστικό” του για να αναλάβει άλλη μία δύσκολη αποστολή στην ομάδα της “καρδιάς” του. ​