X

Νέα ερώτηση στη Βουλή για το γήπεδο της ΑΕΚ

Πέντε βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με ερώτησή τους στη Βουλή ζητούν συγκεκριμένες πρωτοβουλίες για το θέμα.

Ant1news

Συγκεκριμένες πρωτοβουλίες για να προχωρήσει απρόσκοπτα η υλοποίηση του σχεδίου για το Κέντρο Αθλητισμού, Μνήμης και Πολιτισμού της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, ζητούν από την κυβέρνηση πέντε βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με ερώτησή τους στη Βουλή.

Οι βουλευτές υπενθυμίζουν ότι εδώ και περίπου 3 χρόνια η Αθλητική Οικογένεια της ΑΕΚ με όλους τους φορείς της, έχει καταθέσει έναν πρωτοποριακό σχεδιασμό για τη δημιουργία του Κέντρου Αθλητισμού Μνήμης και Πολιτισμού (Κ.Α.Μ.ΠΟ.), μιας σύγχρονης και ολοκληρωμένης υποδομής που συνδυάζει το Γήπεδο της ΑΕΚ με το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού και το Μουσείο Αθλητισμού και τονίζουν ότι πρέπει να δοθεί λύση στο θέμα αυτό.

«Επιβάλλεται η πίστη στη Νομιμότητα, στη Διαφάνεια και στη Δικαιοσύνη για να δοθεί μια οριστική λύση, και να εξαλειφθούν οι διαρκείς ενστάσεις και εντάσεις που παράγουν και αναπαράγουν πρακτικές αυθαιρεσίας και ανομίας. Έτσι θα σταματήσει οριστικά και αμετάκλητα ένας φαύλος κύκλος σύγκρουσης και βίας, με τον οποίο διαφωνούμε ριζικά και καταγγέλλουμε από οιονδήποτε και αν προέρχεται», αναφέρουν.