X

Σκίμπε: διαιτητικό λάθος η αποβολή Ταχτσίδη

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός τα έβαλε με τον συμπατριώτη του διαιτητή της αναμέτρησης για την αποβολή που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος.

Ant1news

Με ανάμεικτα συναισθήματα εμφανίστηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης με το Βέλγιο ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Μίκαελ Σκίμπε, επιρρίπτοντας ευθύνες στον διαιτητή της αναμέτρησης, Φέλιξ Μπριχ, για την αποβολή του Ταχτσίδη.

«Είχαμε καταπληκτική απόδοση και παίξαμε με πάθος, γι΄ αυτό είχαμε αυτό το αποτέλεσμα. Είμαι θυμωμένος με τις αποφάσεις του διαιτητή, γιατί η μία κάρτα ήταν σωστή αλλά η άλλη δεν ήταν», δήλωσε ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας.

Σε ότι αφορά την αναμέτρηση ο Σκίμπε δήλωσε, «έχουμε μια καταπληκτική άμυνα. Σήμερα τα παιδιά έπαιξαν σαν λιοντάρια, έπαιξαν πάνω από τις δυνάμεις τους, πρέπει όμως να τονίσει κανείς και τη μεγάλη ποιοτική δύναμη των Βέλγων, που έχουν εξαιρετικούς παίκτες στην ομάδα τους και το έδειξαν απόψε. Εμείς δυστυχώς φτάσαμε στο φινάλε με αυτή την εικόνα λόγω της κίτρινης - κόκκινης, που δεν ήταν σωστή».

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δήλωσε για την αναμέτρηση και το μέλλον της εθνικής , «η αποψινή εμφάνιση έδειξε ότι αρχίζουμε να βρίσκουμε αυτό που χάσαμε. Είμαστε πάνω απ΄ όλα μια οικογένεια. Αυτοσκοπός δεν είναι να περάσουμε στο Μουντιάλ, αλλά να ξαναγίνουμε ομάδα».

Ο Ανδρέας Σάμαρης δήλωσε,  «πιστεύαμε στο θετικό αποτέλεσμα. Ακόμη και με 10 παίκτες σταθήκαμε αντάξιοι των περιστάσεων. Ήταν προφανές πως ήταν ένα παιχνίδι σκοπιμότητας για μας. Παίξαμε την άμυνα όπως τη θέλαμε απέναντι σε ένα σύστημα που δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσεις, με δύο εσωτερικούς μέσους πίσω από τον επιθετικό».