X

Ολυμπιακός-ΑΕΚ για το προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό

Το δεύτερο μεγάλο ντέρμπι της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας θα διεξαχθεί απόψε στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Τα πλάνα Λεμονή-Χιμένεθ.

Ant1news

Με στόχο ένα αποτέλεσμα που θα τους δίνει προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, Ολυμπιακός και ΑΕΚ κοντάρονται απόψε στο “Γ. Καραϊσκάκης”, στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό.

Ο Ολυμπιακός θα επιχειρήσει να εκμεταλλευθεί την έδρα του, όπου είχε επιβληθεί με 3-0 της ΑΕΚ στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Ο Τάκης Λεμονής αναμένεται να παρατάξει τους Καπίνο - Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια - Καμπιάσο, Ρομαό, Φορτούνη - Σεμπά, Μάριν και Ανσαριφάρντ. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουτεσιώτης, Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Καρντόσο, Τσόρι, Ελιονούσι, Μανθάτης, Μαρτίνς και Ρέτσος.

Από την πλευρά της η ΑΕΚ θέλει να επαναλάβει μία εμφάνιση ανάλογη με αυτήν του ΟΑΚΑ, όπου είχε κερδίσει 1-0 τους πρωταθλητές.

Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει καταλήξει σε ένα σχήμα 4-2-3-1 με Μπάρκα - Γκάλο, Ντίντακ, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι - Σιμόες, Γιόχανσον, Χριστοδουλόπουλο, Βάργκας, Μάνταλο - Αραούχο.