X

Έτοιμος να κινηθεί νομικά ο Ολυμπιακός

Οι «ερυθρόλευκοι» κατήγγειλαν ότι τα μέλη της αποστολής δέχθηκαν επίθεση από τα ΜΑΤ, μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ. Τι λένε πηγές της αστυνομίας. Τι έγραψε ο διαιτητής φύλλο αγώνα.

Ant1news

Επεισοδιακός ήταν ο πρώτος ημιτελικός του κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, όπου επικράτησε 2-1 η Ένωση.

Οι «ερυθρόλευκοι» καταγγέλλουν ότι ποδοσφαιριστές της ομάδας αλλά και ο φροντιστής, ο οποίος τραυματίστηκε, δέχθηκαν επίθεση από διμοιρία των ΜΑΤ στα αποδυτήρια. 

Μάλιστα, στον Ολυμπιακό φέρονται έτοιμοι να ακολουθήσουν τη νομική οδό και να καταθέσουν μηνύσεις για το περιστατικό. 

Τι υποστηρίζει η Αστυνομία 

Από την πλευρά της Αστυνομίας, πηγές ανέφεραν πως άγνωστοι προσπάθησαν να εισβάλλουν στην νεκρή ζώνη και πως υπάρχουν τέσσερις αστυνομικοί τραυματίες, ωστόσο δεν διευκρινίζουν αν είχαν εμπλακεί στο περιστατικό ποδοσφαιριστές ή παράγοντες του Ολυμπιακού. Η Αστυνομία υποστηρίζει επίσης ότι ομάδα περίπου 40 ατόμων χωρίς διακριτικά επιχείρησε να μπει στη Μικτή Ζώνη, όπου βρισκόταν η διμοιρία των ΥΜΕΤ. Επενέβη και δεύτερη διμοιρία και ακολούθησε ένταση με τα άτομα που δεν φορούσαν διακριτικά.

 

Παράλληλα, αστυνομικές πηγές ανέφεραν, ότι υπήρξαν και άλλα επεισόδια εκτός γηπέδου, με οπαδούς και ΜΑΤ. Από αυτά έγιναν πέντε συλλήψεις. Αναμένεται η επίσημη αναφορά του επικεφαλής μέτρων τάξης του γηπέδου.

Τι έγραψε στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής  

Για λεκτικό προπηλακισμό από δύο άνδρες χωρίς διακριτικά, κάνει λόγο στο φύλλο αγώνα, ο διαιτητής της χθεσινής αναμέτρησης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, Τάσος Παπαπέτρου. Στο φύλλο αγώνα αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι με την παρέμβαση της αστυνομίας, οι δύο άνδρες απομακρύνθηκαν κι έτσι το διαιτητικό τρίο εισήλθε στα αποδυτήρια χωρίς περαιτέρω παρατράγουδα.