X

“Κουνάει σεντόνι” η Λίβερπουλ

Έσπασε την... κατάρα του Hawthorns και βρίσκεται ακόμα πιο κοντά στο Champions League.

Ant1news


Έτοιμη για την επιστροφή της στο Champions League είναι η Λίβερπουλ. Η ομάδα του Γίργκεν Κλοπ, με γκολ του Ρομπέρτο Φιρμίνο, επικράτησε 1-0 εκτός έδρας της Γουέστ Μπρομ και «στρογγυλοκάθισε» στην τρίτη θέση.

Συντριπτική κατοχή μπάλας ειχε η Λίβερπουλ στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο δυσκολευόταν να φτιάξει καλές φάσεις στα καρέ του Φόρστερ.  Τελικά βρήκε το  το γκολ δευτερόλεπτα πριν  την εκπνοή του πρώτου 45λεπτου.  Ο Κουτίνιο εκτέλεσε το φάουλ, ο Λούκας πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Φιρμίνο με τον ίδιο τρόπο δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του.

 Οι «Reds» βγήκαν στην επενάληψη όχι μόνο  να κρατήσουν το 1-0 αλλά και να κλειδώσουν το ματς, ωστόσο ήταν άστοχοι στην τελική προσπάθεια. Και λίγο έλειψε να πληρώσουν την αστοχία τους στο 80ο λεπτό όταν ο Φίλιπς βγήκε απέναντι από τον Μινιολέ, αλλά ο Βέλγος πορτιέρε έσωσε την ομάδα του ενώ  στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μορένο έχασε το… άχαστο  όταν λίγο κάτω από το κέντρο και χωρίς να υπάρχει τερματοφύλακας στην εστία, κατόρθωσε  να στείλει την μπάλα άουτ.