X

Ολυμπιακός: πειθαρχική δίωξη ασκήθηκε στον Σεμπά

Το χτύπημα στον Αραούχο θα στοιχίσει «ακριβά» στον Βραζιλιάνο. Ο διαιτητής δεν είδε τη φάση αλλά η ΑΕΚ έκανε καταγγελία για τα όσα «έπιασαν» οι τηλεοπτικές κάμερες.

Ant1news

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Με ποινή δύο αγωνιστικών κινδυνεύει ο Σεμπά, μετά την πειθαρχική δίωξη που ασκήθηκε από τον αναπληρωτή υπεύθυνο άσκησης πειθαρχικής δίωξης, για το χτύπημα στον Αραούχο.

Ο Σεμπά θα αγωνιστεί κανονικά στον επαναληπτικό του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την ημιτελική φάση του κυπέλλου, καθώς η υπόθεση του θα εκδικαστεί την επόμενη Πέμπτη (27/4). Πάντως, δύσκολα θα αποφύγει την τιμωρία των δύο αγωνιστικών.

Το εσκεμμένο χτύπημα στον Αραούχο μετά την επίτευξη του γκολ του Πατίτο μπορεί να πέρασε απαρατήρητο από τον διαιτητή Παπαπέτρου, όχι όμως και από τις τηλεοπτικές κάμερες.

Η Ένωση κατήγγειλε τον Βραζιλιάνο, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη από τον αναπληρωτή υπεύθυνο, Στέφανο-Κωνσταντίνο Μπαξεβάνη.

 Ο mvp του φετινού Ολυμπιακού κινδυνεύει με ποινή δύο αγωνιστικών, καθώς έχει κληθεί για βάναυση συμπεριφορά και όχι για απόπειρα βιαιοπραγίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σας ενημερώνουμε ότι ο αναπληρωτής υπεύθυνος άσκησης πειθαρχικής δίωξης, Στέφανος-Κωνσταντίνος Μπαξεβάνης, άσκησε δίωξη εις βάρος του ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Ολυμπιακός Sebastiao de Freitas Couto Junior, για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2,  3παρ. 2 εδ. γ΄,  10 παρ. 1 περ. β και παρ. 6 περ στ΄. στοιχ. β΄, 34 παρ. 2 περ. α΄ στοιχ. ιι΄, 35 παρ. 1 στοιχ. iv του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (ημιτελικός αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας Ολυμπιακός-ΑΕΚ).