X

Έτοιμη για το νταμπλ η Τσέλσι

Θριάμβευσε επί της Τότεναμ και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, όπου θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Άρσεναλ-Μάντσεστερ Σίτι.

Ant1news

Ένα βήμα πιο κοντά στο νταμπλ βρίσκεται η Τσέλσι, η οποία μετά από ένα πολύ ωραίο παιχνίδι στο Γουέμπλεϊ, νίκησε 4-2 την Τότεναμ στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας.

Ο Αντόνιο Κόντε άφησε εκτός βασικής ενδεκάδας τους Εντέν Αζάρ και Ντιέγκο Κόστα, αλλά είδε τον Γουίλιαν με απευθείας εκτέλεση φάουλ να ανοίγει το σκορ, μόλις στο 5ο λεπτό.

Η Τότεναμ αντέδρασε και ισοφάρισε στο 18΄ με κεφαλιά του Χάρι Κέιν, αλλά στο 43΄ η Τσέλσι κέρδισε πέναλτι και ο Γουίλιαν δε λάθεψε, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Στο ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου, ο Ντέλε Άλι έφερε ξανά το ματς στα ίσα (2-2 στο 52΄) και η Τότεναμ έμοιαζε καλύτερη, αλλά λίγο αργότερα ο Κόντε “επιστράτευσε” τους δύο σταρ και ο Αζάρ έδωσε ξανά προβάδισμα στους «μπλε» στο 75΄, πριν ο Μάτιτς διαμορφώσει το τελικό σκορ στο 80΄.

 

Ο αντίπαλος της Τσέλσι στον τελικό θα γίνει γνωστός αύριο, με τη Μάντσεστερ Σίτι και την Άρσεναλ να διεκδικούν, επίσης στο Γουέμπλεϊ, το δεύτερο εισιτήριο.