X

Ο Μολίνς “λύτρωσε” τον Παναθηναϊκό

Οι “πράσινοι” επιβλήθηκαν δύσκολα του Ατρομήτου, χάρη σε ένα γκολ του Μολίνς στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Ant1news

Δύσκολη νίκη με 1-0 σημείωσε ο Παναθηναϊκός στο “Απόστολος Νικολαϊδης” επί του Ατρομήτου για την 29η αγωνιστική της Super League με τέρμα του Μολίνς στο 86΄.

Οι δύο ομάδες ήταν μάλλον αδιάφορες βαθμολογικά, αφού ο Παναθηναϊκός έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στα play-offs, ενώ ο Ατρόμητος είναι στην 8η θέση της βαθμολογίας. Στο 90΄ αποβλήθηκε ο Φυτανίδης του Ατρομήτου με 2η κίτρινη κάρτα.

Οι γηπεδούχοι ήταν πιο δραστήριοι στο ξεκίνημα του αγώνα, αλλά ο Ατρόμητος ήταν επικίνδυνος και δημιούργησε φάσεις στο πρώτο ημίχρονο.

Στο β΄ ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός συνέχισε να είναι πιο επιθετικός και δημιούργησε κάποιες καλές καταστάσεις στα καρέ των φιλοξενουμένων. Στο 79΄ κεφαλιά του Κουρμπέλη “έφυγε” πάνω από την εστία του Ατρομήτου, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Χατζηγιοβάνης, που λίγο νωρίτερα είχε πάρει τη θέση του Κλωναρίδη, με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

 

Στο 86΄ σημειώθηκε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, όταν σε κάθετη μπαλιά του Εμποκού στον Μπεργκ και μεταβίβαση του δεύτερου στον Μολίνς, που πήρε την κόντρα από τον Θεοδωράκη, έγινε το 1-0.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός: Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Ευαγγέλου (76΄ Λουντ) Κουτρουμπής, Ζέκα, Χουλτ, Μπουμάλ (55΄ Μολίνς), Κουρμπέλης, Εμποκού, Μπεργκ, Κλωναρίδης (72΄ Χατζηγιοβάνης).

Ατρόμητος: Θεοδωράκης, Κυριακίδης, Ζησόπουλος, Φυτανίδης, Κατράνης, Μανιάτης (74΄ Νάτσος), Μπάγκα, Τόνσο (66΄ Λημνιός), Ντιγκινί (84΄ Πλατέλλας), Ούμπιντες, Ντάουντα.