X

Νίκη με ανατροπή για τη Βέροια

"Βροχή" από γκολ στη Βέροια στον αγώνα της 29ης ημέρας για το πρωτάθλημα της Super League, στον οποίο η τοπική μάδα υποδέχθηκε τον Αστέρα Τρίπολης.

Ant1news

Η Βέροια αποχαιρέτισε τα μεγάλα σαλόνια με ένα σπουδαίο παιχνίδι στην έδρα της. Επικράτησε 4-3 του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος πάλεψε για να σφραγίσει και μαθηματικά την παραμονή του και τα κατάφερε χάρη στην... ΑΕΚ.

Ο Αστέρας προηγήθηκε 2-0 με ισάριθμα τέρματα του Μανιά στο 4΄ και στο 8΄, αλλά η Βέροια έκανε την ανατροπή με δύο γκολ του Λινάρδου στο 10΄ και στο 21΄, του Καπετάνου στο 14΄ και του Σαρπόνγκ στο 37΄.

Η ομάδα της Τρίπολης μείωσε σε 4-3 στο 55΄ με «χατ-τρικ» του Μανιά. Τρία γκολ είχε πετύχει ο Μανιάς και την 27η αγωνιστική στο 4-1 κατά της Λάρισας και συνολικά έφθασε τα 10 στο εφετινό πρωτάθλημα.

Στο 44' η Βέροια είχε δοκάρι με τον Καπετάνο. Οι δύο ομάδες έδειξαν πολλές επιθετικές αρετές, αλλά και αμυντικές αδυναμίες, που λίγο έλλειψε να στοιχίσουν την παραμονή στον Αστέρα, ο οποίος απέφυγε τις περιπέτειες.

Βέροια (Ράτκο Ντόστανιτς): Καντιμοίρης, Καλί, Βασιλαντωνόπουλος, Αντονιάν, Ασίγκμπα, Τομάς (61΄ Σουλέ), Λινάρδος (90΄ Κωνσταντινίδης), Μπαλάφας, Σαρπόνγκ, Μίλιεβιτς (79΄ Παπαδόπουλος), Καπετάνος.

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Αθανασιάδης, Σέλιν, Τριανταφυλλόπουλος, Μπέρτος, Γιαννούλης, Ινγκλέσιας, Τσουκαλάς (90΄ Τσιλιανίδης), Φαρίνια (61΄ Στανισάβλιεβιτς), Μάσα, Ιωαννίδης (46΄ Γκοντό), Μανιάς.