X

ΑΕΚ: πάει για “sold out” η ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

"Φτερά" κάνουν τα εισιτήρια μέρα με την μέρα. Πρόβλημα με τον Βάργκας, μπήκε σε κανονικό πρόγραμμα ο Αϊντάρεβιτς.

Ant1news

Πρόβλημα με τον Ρόναλντ Βάργκας προέκυψε στην ΑΕΚ, λίγες ώρες πριν από τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο. Ο Νοτιοαμερικανός μέσος υπέστη διάταση στο δεξιό γαστροκνήμιο στο ματς με τον Λεβαδειακό και υποβλήθηκε σε θεραπεία, με αποτέλεσμα η συμμετοχή του στον αγώνα της Τετάρτης (19:00) να καθίσταται εξαιρετικά αμφίβολη. Αντίθετα, ο Αστριτ Αϊντάρεβιτς μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα μαζί με όλους όσοι δεν έπαιξαν χθες και όλα δείχνουν ότι θα είναι στην αποστολή, η οποία θα ανακοινωθεί αύριο.   

Εν τω μεταξύ, λιγότερα από 7.000 εισιτήρια έχουν απομείνει για τη ρεβάνς των ημιτελικών του κυπέλλου, ΑΕΚ-Ολυμπιακός, την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση η προπώληση «αγγίζει» τις 30.000 και έχουν απομείνει ελάχιστα για το κάτω διάζωμα, περίπου 1.000 στις Θύρες 5, 13 και 21. Αντίθετα υπάρχουν αρκετά για το πάνω διάζωμα και τις θύρες 6-12-14 και 16. Παράλληλα, μόλις 1.500 εισιτήρια έχουν απομείνει μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος πώλησης.

Λόγω της μεγάλης ζήτησης η ΠΑΕ άνοιξε και τη θύρα 4 με εισιτήρια των 20 ευρώ, αλλά αυτή πιθανότατα θα είναι και η τελευταία από το πάνω διάζωμα. Κι αυτό γιατί η ΑΕΚ δίνει πολύ μεγάλη βάση στο θέμα της ασφάλειας και όχι της εικόνας με φιλάθλους σε όλες τις θύρες.

Έτσι, όλα δείχνουν ότι θα εξαντληθούν τα εισιτήρια που τέθηκαν σε κυκλοφορία, με γνώμονα την ασφάλεια του αγώνα και τη διαχείριση που έκανε η ΑΕΚ. Μαζί με τα διαρκείας, το ΟΑΚΑ αναμένεται να φιλοξενήσει πάνω από 45.000 φιλάθλους της Ένωσης, που θα στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας τους να προκριθεί στον τελικό αξιοποιώντας το αβαντάζ της μεγάλης νίκης της (2-1) στον πρώτο αγώνα.