X

Με τρεις αγωνιστικές… και 200 ευρώ τιμωρήθηκε ο Σεμπά

Χωρίς τον Βραζιλιάνο άσο του θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στη ρεβάνς του Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Ant1news

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Βαρύς έπεσε ο “πέλεκυς” της δικαιοσύνης στον Σεμπά. Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ αγνόησε τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα και επέβαλλε αποκλεισμό 3 αγωνιστικών στον Σεμπά για το χτύπημα στον Αραούχο.

Παρότι η δίωξη που είχε ασκηθεί από τον αναπληρωτή ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Στέφανο Μπαξεβάνη, ήταν για απόπειρα βιαιοπραγίας (που θα επέφερε τιμωρία 2 αγωνιστικών), η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ τιμώρησε τον Βραζιλιάνο για βάναυση συμπεριφορά. Ούτως ειπείν, του επέβαλε ποινή 3 αγωνιστικών.

Εκτός από τη ρεβάνς του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, ο MVP του φετινού Ολυμπιακού θα χάσει το ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για την 30η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα, καθώς επίσης και τον τελικό του Κυπέλλου αν οι “ερυθρόλευκοι” αποκλείσουν αύριο την Ένωση. Σε διαφορετική περίπτωση, θα “χρωστάει” μία αγωνιστική την επόμενη σεζόν.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

 

Υπενθυμίζεται πως για τα όσα έγιναν στον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ, η ΠΑΕ Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές για 4 αγωνιστικές και χρηματικό πρόστιμο 150.000 ευρώ.