X

Κύπελλο Ελλάδας: το πρώτο “εισιτήριο” για τον τελικό

Ο ένας από τους δύο φιναλίστ της διοργάνωσης να «βγει» από το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ.

Ant1news

Το τρίτο από το τέλος παιχνίδι της διοργάνωσης του Κυπέλλου Ελλάδας διεξάγεται απόψε στο ΟΑΚΑ, δίνοντας το πρώτο από τα δύο «εισιτήρια» για τον μεγάλο τελικό.

Η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός αναμετρώνται στις 19:00, στον αγώνα ρεβάνς της ...επεισοδιακής επικράτησης της Ένωσης με 2-1 επί των «ερυθρόλευκων» μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης», που δίνει στους «κιτρινόμαυρους» το προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό. Τα επεισόδια στον αγώνα επέφεραν τιμωρία του Ολυμπιακού, χωρίς αφαίρεση βαθμών.

Στην προσπάθεια να διατηρήσει τον τίτλο του Κυπελλούχου Ελλάδας, ο Μανόλο Χιμένεθ θα στερηθεί τους Αραβίδη, Αϊντάρεβιτς, Μπακάκη και Λαμπρόπουλο, ωστόσο οι απουσίες μοιάζουν να μην μετρούν ιδιαίτερα, αφού οι «ενωσίτες» θα …παίζουν με «επιπλέον παίκτη» τους περισσότερους από 50.000 φιλάθλους της ΑΕΚ που θα βρίσκονται στις κερκίδες του ΟΑΚΑ

Ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει την ανατροπή του 2-1, ώστε να βρεθούν οι «ερυθρόλευκοι» στον τελικό της 8ης Μαΐου, Στο λιμάνι επικρατεί αισιοδοξία, καθώς όλοι δηλώνουν έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να αποδείξουν ότι το σκορ στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων δεν αντικατόπτριζε την πραγματική εικόνα στο γήπεδο.

Από την αποστολή που ανακοινώθηκε απουσίαζαν μόνο ο τιμωρημένος Σεμπά, καθώς και για λόγους «τακτικής» του Τάκη Λεμονή, οι Σισοκό, Παρέδες, Λεάλι και Μανθάτης.

Τον αποψινό αγώνα θα διευθύνει ο Τάσος Σιδηρόπουλος.