X

“Διπλό” του Λεβαδειακού στη Νέα Σμύρνη

Οι Βοιωτοί έκαναν... "φασαρία" στη φιέστα του Πανιωνίου. “Βροχή” έπεσαν τα γκολ σε Περιστέρι, Τρίπολη και Ξάνθη.

Ant1news


Με ψηλά το κεφάλι "έπεσε" ο Λεβαδειακός. 

 Οι Βοιωτοί επικράτησαν 3-1 στη Νέα Σμύρνη του αδιάφορου Πανιωνίου που είχε το μυαλό του στη φιέστα και τα play offs. Έτσι, οι «πράσινοι» τερμάτισαν στην προτελευταία θέση με 26 βαθμούς, και ενδόμυχα πιστεύουν σε υπό προϋποθέσεις, παραμονή.  

Ο Ταπόκο άνοιξε το σκορ στο 6’ με «κεραυνό» λίγο έξω από την περιοχή και αμέσως μετά ο Καραμπουέ έφερε την κατάσταση στα ίσα. Ο Μεντί έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του στο 25’ και η νίκη (πρώτη φετινή εκτός έδρας) της κλείδωσε με το τέρμα του Πέτρου Γιακουμάκη στο 87’ ύστερα πολύ κακή επέμβαση του Μπαντή. 

Νίκη γοήτρου 

 
Με νίκη γοήτρου έκλεισε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα ο Ατρόμητος. Η ομάδα του Ρικάρντο Σα Πίντο επικράτησε με 4-1 του Πλατανιά στο Περιστέρι, με τα γκολ των Ντάουντα (12΄), Ντιγκινί (42΄,75΄) και το αυτογκόλ του Σάανντο στο 90΄. Είχε ισοφαρίσει προσωρινά οι Χανιώτες ο Κάργας στο 39΄. 

“Ηρακλής” μέχρι τέλους 

 
Ο Αστέρας Τρίπολης αναδείχθηκε ισόπαλος εντός έδρας με τον Ηρακλή με 2-2. Η παραμονή του "Γηραιού" στην  Super League εξαρτάται, πλέον, απο τη διοίκησή του. Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Κυριακίδης (37΄) και Γκοντό (53΄ πεν.), ενώ για τον «Γηραιό» σκόραραν οι Ζιάμπαρης (26΄) και Δώνης (76΄). 

Νίκη στο “αντίο” του Λουτσέσκου

 
Η Ξάνθη νίκησε εύκολα εντός έδρας την Βέροια με 3-0, στην τελευταία παρουσία του Λουτσέσκου στον πάγκο των Ακριτών. Τα γκολ για τους Ξανθιώτες σημείωσαν οι Γιουνές (20΄, 75΄ πεν.) και Σολτάνι (45΄).