X

Γιουνάιτεντ... για τελικό

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε από το «Μπαλαΐδος» και είναι με το ένα... πόδι στον τελικό του Europa League.

Ant1news

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να διεκδικήσει το μοναδικό τρόπαιο που λείπει από την πλούσια συλλογή της, καθώς χάρη στην απίστευτη σε σύλληψη και εκτέλεση φάουλ του Ράσφορντ στο 67' επικράτησε 1-0 της Θέλτα στο «Μπαλαΐδος», εξασφαλίζοντας σε πολύ μεγάλο βαθμό την πρόκρισή της στον τελικό.

Η γνωστή συνταγή του Ζοσέ Μουρίνιο σε ματς νοκ-άουτ αποδείχθηκε και πετυχημένη.  Εξασφαλίζοντας την αμυντική σταθερότητα κατόρθωσε  να σιγήσει την επιθετική δραστηριότητα των γηπεδούχων και βασιζόμενος στη μεσοεπιθετική του ποιότητα, πήρε αυτό που ήθελε στη Γαλικία.

Πρόσωπο του αγώνα για τους φιλοξενούμενους, που έχασαν πολλές ευκαιρίες στο παιχνίδι ώστε να διευρύνουν ακόμα περισσότερο το προβάδισμά τους, ήταν ο Μάρκους Ράσφορντ, αφού αποτέλεσε τον μοναδικό που τελικά μπόρεσε να νικήσει τον Σέρχιο Άλβαρεθ.

Οι συνθέσεις:

ΘΕΛΤΑ: Σέρχιο Άλβαρεθ, Ούγκο Μάγιο, Καμπράλ, Ρονκάγλια, Χόνι Κάστρο, Ραντόγια, Βας (74' Χοθαμπέντ), Πάμπλο Ερνάντες, Ιάγο Άσπας, Σίστο, Γκουιντέτι.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ρομέρο, Βαλένσια, Μπεγί, Μπλιντ, Νταρμιάν, Φελαϊνί, Αντέρ Ερέρα, Πογκμπά, Λίνγκαρντ, Μχιταριάν (78' Άσλεϊ Γιανγκ), Ράσφορντ (80' Μαρσιάλ).