X

“Γη και ύδωρ” δίνει ο Μουρίνιο για τον Χάμες Ροντρίγκες

Μέχρι που ανεβάζει την προσφορά ο Πορτογάλος προπονητής, σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο...

Ant1news

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρόκειται να διαθέσει πολλά εκατομμύρια ευρώ για να ενισχύσει την ομάδα μέχρι το τέλος των μεταγραφών, στις 31 Αυγούστου, και είναι έτοιμη να επενδύσει το μεγαλύτερο ποσοστό από τα χρήματα αυτά, για να εξασφαλίσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης, τον διεθνή Κολομβιανό Χάμες Ροντρίγκες, που δεν αποτελεί πρώτη επιλογή για τον Ζινεντίν Ζιντάν.

Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, ο Ζοζέ Μουρίνιο είναι πρόθυμος να φθάσει στα 70 εκατ. ευρώ για να πείσει την ισπανική ομάδα ν' αφήσει τον Χάμες. Ο Πορτογάλος προπονητής θεωρεί ότι είναι ζωτικής σημασίας η απόκτηση του Κολομβιανού σταρ, αφού έχει όλα τα χαρακτηριστικά που ζητάει.

Ο Χάμες Ροντρίγες, αναφερόμενος στα σχόλια και τις εικασίες σχετικά με το μέλλον του στη Ρεάλ Μαδρίτης, ξεκαθάρισε την επιθυμία του να παραμείνει στους πρωταθλητές Ευρώπης. Ο διεθνής Κολομβιανός επιθετικός, που είδε τον ρόλο και τον χρόνο συμμετοχής του να μειώνεται τις τελευταίες δύο σεζόν, έφθασε στην ισπανική πρωτεύουσα το 2014 από τη Μονακό αντί 80 εκατ. ευρώ. Από την πλευρά του ο 25χρονος διεθνής άσος δήλωσε ότι θα εξετάσει τις επιλογές του, αν δεν πάρει περισσότερο χρόνο παίζοντας στη βασική ενδεκάδα.