X

Champions League: “βαλίτσες” για Κάρντιφ ετοιμάζει η Ρεάλ

Απόψε θα βρει κάτοχο το δεύτερο "εισιτήριο" για τον τελικό της διοργάνωσης. Μεγάλο φαβορί η Ρεάλ. Τι δήλωσε ο Ζιντάν;

Ant1news

Στην Μαδρίτη είναι στραμμένα τα βλέμματα απόψε (21.45)όπου θα βρει κάτοχο το τελευταίο "εισιτήριο" για τον τελικό του Champions League, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Κάρντιφ στις 3 Ιουνίου, με την Γιουβέντους να περιμένει τον αντίπαλό της.

Φαβορί για τον τελικό είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία παίζει στο «Βιθέντε Καλντερόν» κόντρα στη συμπολίτισσα της, Ατλέτικο, έχοντας το αβαντάζ της μεγάλης νίκης με 3-0 στο πρώτο παιχνίδι στο «Μπερναμπέου.»

Αντίπαλοι σε δύο τελικούς (2014, 2016) και ενδιάμεσα σε προημιτελική φάση (2015) με τη «βασίλισσα» νικήτρια παντού, η Ατλέτικο αναζητά «εκδίκηση», αλλά το σκορ του πρώτου αγώνα (3-0) δεν αφήνει πολλά περιθώρια στην ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε. 

Ο τεχνικός της «Βασίλισσας», Ζινεντίν Ζιντάν, ήταν ξεκάθαρος στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει της ρεβάνς των ημιτελικών του Champions League με τους «ροχιμπλάνκος». 

«Θα παίξουμε στο δεύτερο ημιτελικό όπως σε κάθε άλλο ματς. Να μπούμε δυνατά και να τα δώσουμε όλα», είπε αρχικά ο Γάλλος προπονητής των «μερένγκες» και συνέχισε: «Μετά θα δούμε τι θα γίνει, αλλά ο στόχος μας δεν αλλάζει, το αποτελέσμα του πρώτου ματς δεν αλλάζει τίποτα και θα προσπαθήσουμε να σκοράρουμε.»