X

“Μαγκιά” της ΑΕΚ μέσα στην Τούμπα

Τεράστιο “διπλό” πήρε η Ένωση κόντρα στον ΠΑΟΚ και οδηγεί την κούρσα των play off .

Ant1news


Η ομάδα του Χιμένεθ έδειξε τα δόντια της μετά τον χαμένο τελικό του Κυπέλλου και χάρη στη μεγάλη νίκη της με σκορ 1-0 απέναντι στον ΠΑΟΚ ανέβηκε στην πρώτη θέση των πλέι-οφ.

Φωτιά ήταν το ξεκίνημα της ΑΕΚ μέσα στην Τούμπα. Οι κιτρινόμαυροι έτρωγαν…  σίδερα, άνοιξαν το σκορ μόλις στο 10’ με τον Ντίντακ κι έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για ακόμη μεγαλύτερο σκορ. Ο «δικέφαλος του Βορρά» ακόμη κι όταν επιχείρησε να πιέσει δεν άγχωσε καθόλου τους απόλυτα συγκεντρωμένους παίκτες του Χιμένεθ, που μπήκαν με το προβάδισμα στα αποδυτήρια.

Σκληρά μαρκαρίσματα και πολλά λάθη στο δεύτερο ημίχρονο. Η ΑΕΚ δεν αποσυντονίστηκε, με εξαίρεση μια κεφαλιά του Κίτσιου (76’) δεν απειλήθηκε καθόλου και το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τον Χιμένεθ και τους παίκτες του να πανηγυρίζουν μέσα στην Τούμπα.

Οι συνθέσεις: 

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος (46' Κίτσιου), Βαρέλα (67' Μαλεζάς), Κρέσπο, Λέοβατς, Κάνιας,Τσίμιροτ, Κάμπος (58' Ενρίκε), Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Πρίγιοβιτς 

ΑΕΚ: Ανέστης, Γκάλο, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Αϊντάρεβιτς, Σιμόες, Γαλανόπουλος (72΄ Μπακασέτας), Μάνταλος (72' Γιόχανσον), Χριστοδουλόπουλος, Αραούχο (62' Αλμέϊδα).