X

Ταυτοποιήθηκε ο “μαχαιροβγάλτης” οπαδός του ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό

Είχε κατηγορηθεί παλαιότερα για ληστεία, ενώ συλληφθεί και στο παρελθόν για επεισόδια σε γήπεδα...

Ant1news

Συνεχίζεται η έρευνα της Αστυνομίας για τα όσα συνέβησαν στον τελικό του Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες αναγνωρίστηκε ο οπαδός του ΠΑΟΚ με το μαχαίρι. Πρόκειται για έναν 20χρονο Αλβανό που μένει στη Θεσσαλονίκη και είχε κατηγορηθεί το 2012 για ληστεία σε πεζό, ενώ έχει συλληφθεί και πάλι για τα επεισόδια σε γήπεδα.

Εν τω μεταξύ, ο άλλος ταυτοποιημένος οπαδός με το μαχαίρι που φέρεται να είναι οπαδός της ΑΕΚ, ο οποίος νοσηλεύεται φρουρούμενος σε νοσοκομείου του Βόλου, υποστηρίζει ότι δεν κρατούσε μαχαίρι, αλλά ένα αιχμηρό αντικείμενο που προέκυψε από τα σπασμένα αντικείμενα κατά τη διάρκεια των επεισοδίων.

Και οι δύο οπαδοί που συνελήφθησαν με μαχαίρια κινδυνεύουν με δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

 

Παράλληλα, έχουν ταυτοποιηθεί ακόμα δύο άτομα, οπαδοί του ΠΑΟΚ από την Κατερίνη και τον Βόλο, ενώ αναγνωρίστηκε και ένας οπαδός της ΑΕΚ που είχε ενεργό ρόλο στα επεισόδια. Επίσης, από το τμήμα της ΥΑΑΒ στην Θεσσαλονίκη, αναγνωρίσθηκαν άλλα επτά άτομα για συμμετοχή στα επεισόδια, ενώ αναγνωρίστηκαν και 12 άτομα, τα οποία είχαν συλληφθεί ξανά για συμμετοχή σε επεισόδια της ΑΕΚ.

Σε πιο δύσκολη θέση βρίσκονται εκείνοι που συνελήφθησαν με μαχαίρι, καθώς κινδυνεύουν με δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας.