X

Δύσκολη νίκη για τον ΠΑΟΚ επί του Πανιωνίου

Οι Θεσσαλονικείς πήραν μια πολύτιμη νίκη και βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας των play off. Λύγισε όταν έμεινε με δέκα ο Πανιώνιος.

Ant1news

Ο Πανιώνιος αποδείχτηκε εξαιρετικά δύσκολος αντίπαλος για τον ΠΑΟΚ, αλλά ο «Δικέφαλος» βρήκε τον τρόπο να πάρει μια πολύτιμη νίκη με γκολ του Πρίγιοβιτς στο 75’.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έφτασε στους 5 βαθμούς με την πρώτη νίκη της στα play off κι ενώ εκκρεμεί η απόφαση για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό που διακόπηκε, ενώ ο Πανιώνιος έμεινε στους 4 γνωρίζοντας την πρώτη ήττα του στη διαδικασία.

Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Μασούντ στο 68΄.

Ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε στην επανάληψη της αναμέτρησης τις αδυναμίες του και κυρίως με τις προσθήκες από τον πάγκο των Πρίγιοβιτς, Κίτσιου, άλλαξε εικόνα και μορφή κι έφτασε στο νικηφόρο αποτέλεσμα.

Έτσι ξεπέρασε τις αρκετές απουσίες του, που τις κάλυψε με ιδανικό τρόπο με την παρουσία μερικών εφεδρικών παικτών του όπως ο Πούγγουρας.

Διαιτητής: Βάτσιος (Δυτικής Αττικής)

Κίτρινες: Πέλκας, Σιώπης, Μπεν, Μασούντ,

Kόκκινες: Μασούντ (68')

Πανιώνιος: Γιαννιώτης, Αντωνιάδης, Οικονόμου, Ρισβάνης, Βλάχος, Κόρμπος, Σιώπης (46' Ταπόκο), Μασούρας, Μασούντ, Καθάριος (67' Σαββίδης) και Μπεν (84' Βουκελάτος).

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος, Μαλεζάς, Πούγγουρας, Λέοβατς (46' Κίτσιου), Κάνιας, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Κάμπος (88' Κουλούρης), Πέλκας και Αθανασιάδης (62' Πρίγιοβιτς).

Τον αγώνα παρακολούθησαν περίπου 8.000 θεατές.