X

Τα βλέμματα στην Λεωφόρο για το Παναθηναϊκός - ΑΕΚ

Συνέχεια σήμερα στα play offs της Super League.  Πριν το ντέρμπι στην Λεωφόρο το Πανιώνιος - ΠΑΟΚ. Οι αποστολές των ομάδων.

Ant1news

Το ντέρμπι στη Λεωφόρο μεταξύ του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της σημερινής 4ης ημέρας των play offs της Super League. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, μετά την ήττα από την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό στάδιο θέλει μόνο τη νίκη, για ν' ανέβει στη βαθμολογία. 

Σε αγωνιστικό επίπεδο η επιστροφή των Κουρμπέλη και Λουντ στην αποστολή του Παναθηναϊκού λύνει σε ένα βαθμό τα χέρια του Μαρίνου Ουζουνίδη. Εκτός των δύο προαναφερθέντων, εκ των οποίων ο πρώτος αναμένεται να επιστρέψει στην αρχική ενδεκάδα δίπλα στον Ζέκα, στη διάθεση του προπονητή των «πρασίνων» θα βρίσκεται και ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος (εξέτισε την ποινή του). Εκτός πλάνων τέθηκαν οι τραυματίες, Βιγιαφάνιες, Εμποκού και ο τιμωρημένος, Μάρκους Μπεργκ. Ο Σουηδός επιθετικός, μάλιστα, εξασφάλισε άδεια και μέχρι την Παρασκευή δεν θα προπονείται.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Ο. Βλαχοδήμος, Στιλ, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Μαρινάκης, Μέστο, Μολέντο, Κουρμπέλης, Ευαγγέλου, Λουντ, Ζέκα, Στάικος, Π. Βλαχοδήμος, Λέτο, Ρέις, Χουλτ, Κλωναρίδης, Χατζηγιοβάνης, Μολίνς, Πίσπας. 

Από πλευράς ΑΕΚ, εκτός επιλογών του Μανόλο Χιμένεθ παρέμειναν οι Πατίτο και Βάργκας, γεγονός που μάλλον σηματοδοτεί και το τέλος της καριέρας τους στην ΑΕΚ. Οι δύο παίκτες δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για τον σημερινό αγώνα με τον Παναθηναϊκό, όπως άλλωστε συνέβη και στην προηγούμενη αναμέτρηση των δύο ομάδων. Αντίθετα, επέστρεψε ο Γκάλο ο οποίος παίρνει τη θέση του Βινίσιους, ενώ ο Βούρας θα είναι αναπληρωματικός τερματοφύλακα καθώς ο Μπάρκας αντιμετωπίζει πρόβλημα στον καρπό. Κατά τα άλλα, η αποστολή παραμένει ως έχει, σε σύγκριση με το ματς της Κυριακής.

Ανέστης, Μπάρκας, Μπακάκης, Κολοβέτσιος, Βράνιες, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Γαλανόπουλος, Σιμόες, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Μάνταλος, Πέκχαρτ, Μπακασέτας, Αλμέιδα, Αραούχο.

Στη Νέα Σμύρνη ο ΠΑΟΚ  

Στο άλλο παιχνίδι της αγωνιστικής ο Πανιώνιος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη σ' ένα παιχνίδι, χωρίς ασφαλή προγνωστικά, με τον "Δικέφαλο του Βορρά" να έχει πάρει δύσκολη νίκη στην Τούμπα.

Οι «κυανέρυθροι» θα παραταχθούν με αρκετές απουσίες, καθώς ο προπονητής Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν υπολογίζει τον Βαλεντίνο Βλάχο, που υπέστη θλάση στον οπίσθιο μηριαίο, ενώ νοκ άουτ από την αναμέτρηση είναι και οι Μασούντ, Πλιάτσικας, Γιαννιώτης, Σιώπης και Γεσίλ. 

 

Η αποστολή του Πανιωνίου: Τασουλής, Μουκτάρης, Οικονόμου, Κόρμπος, Μπάλλας, Γκιοατά, Σταυρόπουλος, Αντωνιάδης, Μασούρας, Βουκελάτος, Μπεν, Βοσνιάδης, Ρισβάνης, Μαχμούτοβιτς, Καθάριος, Ταπόκο, Μπαντής, Σαββίδης.

Ωστόσο, και στον ΠΑΟΚ οι απουσίες, παρά την επιστροφή του Κρέσπο, είναι και πάλι αρκετές, δεδομένου ότι ο Μυστακίδης και Βαρέλα παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμών, όπως και οι Σάκχοφ και Ουάρντα που εκτίουν την τιμωρία τους για τα γεγονότα της Λεωφόρου. Το θετικό για τον Βλάνταν Ίβιτς, είναι ότι μπορεί να υπολογίζει ξανά και στον Ενρίκε.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μπρκιτς, Λέοβατς, Μάτος, Κίτσιου, Κρέσπο, Μαλεζάς, Πούγγουρας, Κάνιας, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Κάτσε, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Κάμπος, Ενρίκε, Πρίγιοβιτς, Αθανασιάδης, Κουλούρης.


Συνοπτικά το πρόγραμμα της 4ης ημέρας των play offs της Super League έχει ως εξής:

ΤΕΤΑΡΤΗ 

18:15 (Νέα Σμύρνη)    Πανιώνιος-ΠΑΟΚ   

20:30 (Α. Νικολαίδης) Παναθηναϊκός-ΑΕΚ