X

Στη “σκιά” της επίθεσης στο Μάντσεστερ ο τελικός του Europa League

Πένθος στο Μάντσεστερ, πένθος και στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Τιμές στα θύματα του Manchester Arena από τον Άγιαξ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ant1news

Μπορεί ο τελικός του Europa Leauge να διεξαχθεί κανονικά απόψε στις 21:45 (ώρα Ελλάδος) στην ήδη δοκιμασμένη από την τρομοκρατία του Στοκχόλμη, όμως οι ίδιοι οι παίκτες και η UEFA θα τιμήσουν τα θύματα, αφού κι αυτοί συγκλονίστηκαν από την τραγωδία, όπως όλος ο κόσμος.

Οι παίκτες του Άγιαξ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αγωνιστούν φορώντας μαύρα περιβραχιόνια, ενώ πριν από τον αγώνα θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, όπως ανακοίνωσε η UEFA.

Παράλληλα, οι εκδηλώσεις μετά τη βράβευση του νικητή θα είναι περιορισμένες, με την προγραμματισμένη συναυλία, από το σουηδικό συγκρότημα Axwell ^ Ingrosso να ακυρώνεται.

Ο κόσμος του αθλητισμού έχει συγκλονιστεί από την τραγωδία, με θύματα τόσους νέους ανθρώπους. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του Γιαγιά Τουρέ, παίκτη της Μάντσεστερ Σίτι, ο οποίος δώρισε περίπου 120.000 ευρώ, από κοινού με τον ατζέντη του στα θύματα του Manchester Arena.