X

“Τρίποντο”… πρωτιάς για την ΑΕΚ

Η Ένωση διατήρησε τις ελπίδες της για την πρώτη θέση στα play off μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Ant1news



Ζωντανή για την μάχη της πρώτης θέσης στα play off έμεινε η ΑΕΚ. Οι κιτρινόμαυροι πήραν τη νίκη 1-0 στο ΟΑΚΑ κόντρα στον ΠΑΟΚ, που δεν προβλημάτισε τους γηπεδούχους.

Πλούσιο το πρώτο ημίχρονο. Η Ένωση μπήκε πολύ καλά έχασε πέναλτι με τον Λάζαρο στο 6’ και μεγάλη ευκαιρία στο 23’, ενώ τα νεύρα ήταν … τεντωμένα εξαιτίας του σκληρου παιχνιδιού των Θεσσαλονικέων. Τελικά οι παίκτες του Χιμένεθ βρήκαν τη λύση πριν από το φινάλε του ημιχρόνου όταν ο Μπακασέτας έγραψε το 1-0 στο 42΄.

Σωστή διαχείριση από τον Χιμένεθ στο δεύτερο 45λεπτο. Η ΑΕΚ μπορεί να μην  εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες της για να «καθαρίσει» το ματς, όμως δεν απειλήθηκε καθόλου από τα γεμίσματα που επιχειρούσαν οι παίκτες του Ίβιτς. Στις καθυστερήσεις ο ΠΑΟΚ έμεινε με 10 παίκτες αφού ο Μαλεζάς έκανε ό,τι μπορούσε για να αποβληθεί...

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Μπακάκης, Κολοβέτσιος, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Μπακασέτας (83' Γκάλο), Χριστοδουλόπουλος (64' Γιόχανσον), Αραούχο (87' Πέκχαρτ).

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ιβιτς): Μπρκιτς, Μάτος (82' Κουλούρης), Μαλεζάς, Κρέσπο, Λέοβατς, Κάνιας, Χαρίσης, Τσίμιροτ (70' Πέλκας), Κάμπος (33' Ενρίκε), Μπίσεσβαρ, Πρίγιοβιτς.