X

Πελεγκρίνο ήταν και… πάει για τον Ολυμπιακό

Ατελέσφορες οι επαφές του Ολυμπιακού με τον Πελεγκρίνο. Πού στρέφονται οι πρωταθλητές για ανεύρεση προπονητή.

Ant1news

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Σε “ναυάγιο” οδηγήθηκαν οι επαφές του Ολυμπιακού με τον Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο. Ο Αργεντινός παραμένει αναποφάσιστος και οι πρωταθλητές στρέφονται στις λύσεις των Μαρτίνς και Λουτσέσκου.

Οι προσπάθειες των ανθρώπων του Ολυμπιακού να κάνουν το “κόλπο γκρόσο” και να φέρουν στον Πειραιά τον Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο δεν τελεσφόρησαν. Ο πρώην προπονητής της Αλαβές, ο οποίος αποτελούσε τον πρώτο στόχο για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, φαίνεται ότι δεν συγκινήθηκε από την προοπτική του ελληνικού πρωταθλήματος. Παρότι οι “κόκκινοι” του προσέφεραν “γη και ύδωρ” για να τον δελεάσουν, ο Αργεντινός έχει άλλες επαγγελματικές προτεραιότητες.

Ως εκ τούτου ο Πελεγκρίνο έφυγε από το κάδρο και ο Ολυμπιακός στράφηκε στη λύση νούμερο 2. Ο λόγος για τον προπονητή της Γκιμαράες, Πέδρο Μάρτινς, ο οποίος όμως βρίσκεται σε περίοπτη θέση στην λίστα της Πόρτο. Τουτέστιν, το έργο της ελληνικής ομάδας είναι πολύ δύσκολο, διότι ο Πορτογάλος σαφώς και προτιμάει την επιλογή των “δράκων”.

Σε αντίθεση με τον Ρασβάν Λουτσέσκου και τον Τάκη Λεμονή, οι οποίοι “ζουν και αναπνέουν” για να “χτίσουν” τον νέο Ολυμπιακό. Τόσο ο Ρουμάνος όσο και ο Έλληνας τεχνικός περιμένουν στο ακουστικό τους ειδοποίηση από τον Γιάννη Βρέντζο, εκτός κι αν υπάρξει μία ακόμη έκπληξη από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.