X

Daily Express: τέλος ο Ιμπραΐμοβιτς από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Οι «μπέμπηδες» δεν φαίνονται διατεθειμένοι να ρισκάρουν ένα νέο φιάσκο τύπου Φαλκάο, περιμένοντας την επιστροφή του Ζλάταν που αμείβεται με 350.000 ευρώ την εβδομάδα.

Ant1news

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της Daily Express, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δεν πρόκειται να φορέσει τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την απόμενη περίοδο.

Ο Σουηδός επιθετικός που είχε ένα πολύ σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο στο τέλος της περιόδου, τον Οκτώβριο θα κλείσει τα 36 και δεν υπολογίζεται στα πλάνα του Μουρίνιο για την επόμενη σεζόν καθώς στην καλύτερη των περιπτώσεων δεν πρόκειται να επανέλθει στους αγωνιστικούς χώρους πριν το τέλος του 2017.

Το σχετικό ρεπορτάζ επικαλείται πηγές προσκείμενες στη διοίκηση των «Κόκκινων Διαβόλων». Σύμφωνα με αυτές, σημαντικό ρόλο στην απόφαση έπαιξε η κακή εμπειρία που είχε η Γιουνάιτεντ με την περίπτωση του Ρανταμέλ Φαλκάο.

Πήρε τον Κολομβιανό ως δανεικό ελπίζοντας ότι θα έχει ξεπεράσει τον (παρόμοιο με τον Ζλάταν) τραυματισμό του, όμως δεν κέρδισε τίποτα από αυτόν. Δεν σκοπεύει να κάνει το ίδιο λάθος και να... προσεύχεται να γίνει καλά ο Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος αμείβεται με 350.000 ευρώ την εβδομάδα!

Βέβαια, κανείς δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα το δημοσίευμα το οποίο σίγουρα θα ξεσηκώσει αντιδράσεις. Γιατί μπορεί ο Σουηδός να είναι με την ψυχρή λογική ένας 36χρονος τραυματίας, όμως παραμένει ένας σούπερ σταρ παγκόσμιου διαμετρήματος, πρώτος σκόρερ της Γιουνάιτεντ στη φετινή σεζόν και «θύμα» της υπερπροσπάθειας να μην πάει η σεζόν χαμένη.