X

Φόρος τιμής στα θύματα σε Μάντσεστερ και Λονδίνο στο φιλικό Γαλλία - Αγγλία (βίντεο)

Συγκινητικές στιγμές πριν την έναρξη του φιλικού αγώνα στην Γαλλία. Παρόντες στο γήπεδο Μέι και Μακρόν.

Ant1news

Σε φιλικό με ξεχωριστή σημασία που έγινε στο Παρίσι, η Γαλλία των 10 παικτών από το 47΄ κατάφερε να επικρατήσει με 3-2 της Αγγλίας.

Ο κόσμος που βρέθηκε χθες βράδυ στο «Σταντ ντε Φρανς» είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει ένα πολύ όμορφο και ανοιχτό ματς από τις δύο ομάδες, ενώ πριν την έναρξή του αποδόθηκε φόρος τιμής στους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους στα τελευταία τρομοκρατικά χτυπήματα στο Μάντσεστερ και στο Λονδίνο.

Μάλιστα, στις κερκίδες του γηπέδου βρέθηκαν ο Πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν και η Πρωθυπουργός της Αγγλίας Τερέζα Μέι.

Ενώ οι ομάδες έβγαιναν από την φισούνα ακουγόταν το τραγούδι «Don't Look Back in Anger» των «Oasis», με τους οπαδούς να κρατούν κόκκινες και άσπρες πινακίδες που σχημάτιζαν την αγγλική σημαία.

 

Το αριθμητικό μειονέκτημα που είχαν από το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους οι «τρικολόρ» (αποβλήθηκε στο 47΄ ο Βαράν κι από το πέναλτι που έκανε οι Άγγλοι ισοφάρισαν σε 2-2) δεν τους εμπόδισε να πάρουν μία σημαντική νίκη γοήτρου μετά το «χαστούκι» από τη Σουηδία για τους προκριματικούς του παγκοσμίου κυπέλλου 2018. 

Μεγάλος πρωταγωνιστής του ματς των ηττημένων ήταν ο πρώτος σκόρερ της Premier League, Χάρι Κέιν, ο οποίος πέτυχε και τα δύο τέρμτα των «Τριών Λιονταριών».