X

Marca: φεύγει ο Ρονάλντο από την Ρεάλ!

Οι λόγοι που διώχνουν τον Κριστιάνο από το Μπερναμπέου.  Σε ποια ομάδα επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του.

Ant1news



Σαν βόμβα έπεσε στη Μαδρίτη η είδηση ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι αποφασισμένος να φύγει από τη Ρεάλ.

Σύμφωνα με τη «Marca», ο Πορτογάλος σούπερ σταρ είναι εξοργισμένος από τις κατηγορίες της ισπανικής δικαιοσύνης εναντίον του για φοροδιαφυγή ύψους 14,7 εκατ. ευρώ.  

Επίσης, είναι έντονα δυσαρεστημένος με τη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς θεωρεί ότι δεν έχει λάβει επαρκή στήριξη από τη διοίκηση και νιώθει «εγκαταλελειμμένος και αβοήθητος» από τον σύλλογο!

Ο Κριστιάνο εκτιμά πως δεν πρόκειται για ένα προσωπικό του θέμα, αλλά για ένα ζήτημα που αφορά κυρίως τη Ρεάλ Μαδρίτης την οποία ουσιαστικά κατηγορεί για κακοδιαχείριση!

Η διοίκηση της Ρεάλ προσπαθεί, πάντως, τις τελευταίες ημέρες να ηρεμήσει τον Ρονάλντο και να τον πείσει να ανακαλέσει την απόφαση αποχώρησης από το Μπερναμπέου. Αλλά ο Πορτογάλος δείχνει μέχρι στιγμής αμετάπειστος, ξεκαθαρίζοντας μάλιστα ότι δεν βρίσκεται εν θερμώ!

Σύμφωνα, μάλιστα, με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της «Marca», η υπομονή του έχει εξαντληθεί σε σημείο να μην συζητάει καν το σενάριο να επιστρέψει στην Ισπανία!

Όπως δήλωσε στο Radio Marca o Νούνο Λουζ, ο οποίος θεωρείται άνθρωπος που γνωρίζει τις απόψεις του Ρονάλντο, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ  έχει ήδη δώσει εντολή στον ατζέντη του να του βρει ομάδα, παρότι στη Μαδρίτη περνούσε μέχρι πριν από λίγες ημέρες την καλύτερη περίοδό του και σε επαγγελματικό και σε προσωπικό επίπεδο (με τον γιο και τη νέα σύντροφό του).

Η «Marca» γράφει ότι ο Κριστιάνο έχει ως βασική προτεραιότητα την επιστροφή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σενάριο που θεωρεί πιθανό!