X

Το συγκινητικό “αντίο” του Τσόρι: για πάντα Θρύλος!

Ο Τσόρι Ντομίνγκες με μια συγκινητική επιστολή αποχαιρέτησε τον κόσμο του Ολυμπιακού...

Ant1news

Με μια ιδιαίτερα φορτισμένη επιστολή, ο Τσόρι Ντομίνγκες αποχαιρέτησε με τη σειρά του τον Ολυμπιακό, μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας και προσφοράς.

Ο Αργεντινός μέσος δέθηκε με την ομάδα και τον κόσμο της κι αυτό κατέγραψε και ο ίδιος, ενώ συγκινητικό ήταν και το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη προς τον Τσόρι.

Συγκεκριμένα ο Τσόρι Ντομίνγκες αναφέρει στην επιστολή του:

«Σας αποχαιρετώ με συγκίνηση. Όπως όλοι μας, είχα να αντιμετωπίσω και καλές και κακές στιγμές. Και γνωρίζω πολύ καλά το πόσο δύσκολος ήταν αυτός ο τελευταίος χρόνος, ακόμα και για όσους βρίσκονται πολύ κοντά μου (τη γυναίκα μου, τα παιδιά μου, κ.λ.π.). Πέρασαν τέσσερα χρόνια από την ημέρα που έφτασα σε αυτό τον σύλλογο στα χέρια ενός μεγάλου προπονητή, τον οποίο θαυμάζω και σέβομαι (Μίτσελ Γκονζάλες) και του κυρίου προέδρου (Βαγγέλη Μαρινάκη). Εκείνοι με εμπιστεύτηκαν κι εγώ πίστεψα στο ότι μπορούσαμε να πετύχουμε πολλά με αυτά τα χρώματα. Και έτσι έγινε σε μεγάλες στιγμές!

Σήμερα χαράσσονται καινούργια μονοπάτια και θα ακολουθήσω αυτές τις καινούργιες προκλήσεις. Νιώθω ευγνώμων! Όλες αυτές τις στιγμές ήταν και θα είναι για μένα μάθημα ζωής.

Θερμά ευχαριστώ σε όσους πιστεύουν και πίστεψαν σε μένα και όσοι όχι, με βοήθησαν να μην εγκαταλείψω, να μην σηκώσω τα χέρια ψηλά, αλλά να κρατηθώ και να συνεχίσω να ονειρεύομαι. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που από την πρώτη στιγμή που πάτησα το πόδι μου στο γρασίδι αυτού του υπέροχου σταδίου, με έκανε να αισθανθώ τη στήριξη και την ανάσα του και κάτι εξαιρετικά θαυμάσιο για μένα που δεν μπορείς να το αγοράσεις, τον σεβασμό. Μεσα από την καρδιά μου σας εύχομαι το καλύτερο!

Για πάντα Θρύλος!»