X

Confederations Cup: “βολεύτηκαν” με την ισοπαλία Γερμανία και Χιλή

Αναδείχθηκαν ισόπαλες και συγκατοικούν στην κορυφή του 2ου ομίλου. “Ιστορικό” γκολ για τον Αλέξις Σάντσες.

Ant1news

Τον πρώτο λόγο για την πρόκρισή τους στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών έχουν Γερμανία και Χιλή, καθώς το ντέρμπι του 2ου ομίλου δεν ανέδειξε νικητή.

“Ιστορικό” για τον Αλέξις Σάντσες ήταν το γκολ με το οποίο άνοιξε το σκορ στο ματς με την Γερμανία.

Ο επιθετικός της εθνικής Χιλής βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 6ο λεπτό, στην 109η συμμετοχή του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του και έφτασε τα 38 τέρματα με το εθνόσημο από το 2006 όταν και κλήθηκε για πρώτη φορά.

Πλέον, ο στράικερ της Άρσεναλ είναι ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών για την εθνική ομάδα της Χιλής, καθώς ξεπέρασε τον Μαρσέλο Σάλας, που είχε πετύχει 37 τέρματα.

 

Ωστόσο, πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, ο Στιντλ ισοφάρισε για τα “πάντσερ” και παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων στο δεύτερο ημίχρονο το σκορ δεν άλλαξε.

Έτσι Γερμανία και Χιλή έχουν από 4 βαθμούς μετά από 2 αγώνες και “συγκατοικούν” στην κορυφή του ομίλου. Στην τελευταία αγωνιστική ακόμη και με ισοπαλία (απέναντι σε Αυστραλία και Καμερούν) θα “τσεκάρουν” το “εισιτήριο” για τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γερμανία: Τερ Στέγκεν, Τσαν, Ντράξλερ, Γκίντερ, Γκορέτσκα, Έκτορ, Κίμιχ, Μουστάφι, Ρούντι, Στιντλ, Σούλε.

Χιλή: Ερέρα, Αράνγκις (90΄ Σίλβα), Μποσεζούρ, Μαρσέλο Ντίας, Ερνάντες, Ισλά, Γιάρα, Μεντέλ (71΄ Πάουλο Ντίας), Σάντσες, Βάργκας (82΄ Ροντρίγκες), Βιδάλ.