X

Το ρούβλι χαλάει τη μεταγραφή του Μανωλά στη Ζενίτ;

Το ξαφνικό εμπόδιο στη μεταγραφή του Έλληνα διεθνή και το τελεσίγραφο που του έστειλαν οι Ρώσοι.

Ant1news

Εκεί που όλα έδειχναν ότι μεταγραφή του Κώστα Μανωλά στη Ζενίτ ήταν τελειωμένη, οι ισοτιμίες των νομισμάτων ενδέχεται να την ακυρώσουν!

Η Ζενίτ έδωσε διορία στον Έλληνα διεθνή να τους απαντήσει αν τελικά θα έρθει στην ομάδα τους ως το Σάββατο, ειδάλλως θα αποσύρουν την προσφορά τους.

Οι Ρώσοι θέλουν να πληρώνουν το συμβόλαιό του σε ρούβλια, ο Κώστας Μανωλάς, θεωρεί ότι έτσι θα αποκτήσει μειονέκτημα στην ανταλλαγή του νομίσματος και ζητάει δολάρια ή ευρώ.

Χθες, όπως είναι γνωστό δεν πέρασε από τις προγραμματισμένες για το πρωί ιατρικές εξετάσεις στη Ρώμη και την Villa Stuart, ενώ νωρίς το μεσημέρι, φτάνοντας στην ιταλική πρωτεύουσα, προτίμησε να κάνει «like» στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, στην νέα εκτός έδρας φανέλα της Ρόμα.

Δημοσιεύματα στην Ιταλία, αναφέρουν ότι ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός, ξεκαθάρισε πως με αυτή την προοπτική δεν πάει στην Ζενίτ, προκαλώντας φήμες πως πίσω από αυτή την κίνηση, βρίσκεται η Τσέλσι ή κάποιος άλλος σύλλογος της Premier League.

Πάντως στην Ιταλία, χθες αργά το βράδι, ανέφεραν με βεβαιότητα, πως η Τσέλσι δεν δείχνει πλέον ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Αγωνία υπάρχει, εκτός από την Ζενίτ του Ρομπέρτο Μαντσίνι και στη Ρόμα, αφού η ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας έχει φτάσει σε ολοκληρωτική συμφωνία για 34 εκ. ευρώ συν μπόνους με τους Ρώσους.

Ο Μανωλάς έχει συμφωνήσει για συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων χρόνων με τέσσερα εκ. ευρώ ετήσιες αποδοχές, αν και οι Ιταλοί ισχυρίζονται ότι το ποσό αυτό θα είναι ακόμα μεγαλύτερο. Να σημειωθεί ότι η Ρόμα, το καλοκαίρι του 2014, για να τον αποκτήσει από τον Ολυμπιακό είχε καταβάλει 14 εκ. ευρώ.