X

Έφοδος της ισπανικής αστυνομίας στο γιοτ του Κριστιάνο Ρονάλντο (βίντεο)

Ένοπλοι αστυνομικοί πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικό έλεγχο, μπροστά στα έκπληκτα μάτια του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή και της οικογένειάς του.

Ant1news

Με μία οικογενειακή φωτογραφία στο Instagram, που συγκέντρωσε περισσότερα από 2.000.000 likes, “διασκέδασε” ο Κριστιάνο Ρονάλντο, την έφοδο τριών ένοπλων της οικονομικής Αστυνομίας της Ισπανίας, στο γιοτ που έχει νοικιάσει, προκειμένου να διεξάγουν έρευνα.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, η σύντροφός του Τζορτζίνα, η μητέρα του Ντολόρες, τα παιδιά του, η οικογένειά του και οι φίλοι του, ένιωσαν έκπληξη, όταν οι οπλισμένοι άνδρες πλησίασαν με φουσκωτό το γιοτ και ανέβηκαν για να πραγματοποιήσουν αιφνιδιαστικό έλεγχο, ενώ συνεργείο βιντεοσκοπούσε όλη τη διαδικασία. Πρόκειται για ένα νέο επεισόδιο για τον Ρονάλντο με την ανοικτή υπόθεση φοροδιαφυγής που έχει.

Βίντεο από την έφοδο της Αστυνομίας στο γιοτ του Κριστιάνο Ρονάλντο εξασφάλισε και δημοσιεύει το ισπανικό περιοδικό “Hola”:

Εν τω μεταξύ, ο διάσημος Πορτογάλος ποδοσφαιριστής δημοσίευσε μια φωτογραφία με τη σύντροφό του και 15 μέλη της οικογένειάς του, που κάνει διακοπές στην Ίμπιζα, σημειώνοντας: «Μεγάλη οικογένεια με αγάπη».