X

“Φουριόζα” η ΑΕΚ

Επιθετικό ρεσιτάλ από τους «κιτρινόμαυρους» στο νικηφόρο ματς με την  Μπάνικ Οστράβα.

Ant1news



Διαρκή βελτίωση δείχνει η ΑΕΚ. Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ ήταν εξαιρετική και στο φιλικό με την Μπάνικ Οστράβα, επικράτησε 3-1 και φαίνεται πως είναι σε πολύ καλό δρόμο ενόψει του πρώτου ευρωπαϊκού ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας εβδομάδες.

Παρθενικό γκολ για τον σούπερ Έλντερ Λόπες, σκόραραν και οι Μάνταλος-Αλμέιδα, με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό να κάνει φανταστικό παιχνίδι. Άρεσε ξανά ο Μπακάκης, σταθερότατος ο Τσόσιτς, ανεβαίνει και ο Λιβάγια, ο οποίος, όμως, έχασε πέναλτι στο πρώτο 45λεπτο.

Στρωτό ποδόσφαιρο από τους «κιτρινόμαυρους» σε όλο το ματς, δημιούργησαν πολλές τελικές (16), αλλά έπεσαν πάνω στον πορτιέρε της Μπάνικ, Σουστρ, που σταμάτησε το κοντέρ στα τρία γκολ.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ: Μπάρκας (46’ Τσιντώτας), Μπακάκης, Τσόσιτς (46’ Τσιγκρίνσκι), Τζανετόπουλος, Λόπες (58’ Γιαννούτσος), Γιόχανσον (78’ Μπάμπης), Αϊντάρεβιτς (46’ Γαλανόπουλος), Κλωναρίδης (58’ Γιακουμάκης), Μάνταλος (69’ Αντωνίου), Τρίστασον (46’ Χριστοδουλόπουλος), Λιβάγια (65’ Αλμέιδα).

ΜΠΑΝΙΚ ΟΣΤΡΑΒΑ: Σουστρ, Μπρέντα (71’ Χέλεσιτς), Γιακούμποφ (46’ Σίντελαρ), Ζαποτότσνι (86’ Σμέκατς), Σους (86’ Πογκόρνι), Στάνια, Χλίνκα, Χρούμπι, Αζεβέδο, Σασίνκα (86’ Χίκελ), Πόζναρ