X

“Άσφαιρος” ο Ολυμπιακός

Δεν βρήκαν δίχτυα οι “ερυθρόλευκοι” κόντρα στην Λόκερεν στο Βέλγιο.

Ant1news

Στο… μηδέν έμεινε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Λόκερεν στο Βέλγιο, στην φιλική αναμέτρηση με την οποία ολοκλήρωσε το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του. 

 Οι ερυθρόλευκοι πήραν από την αρχή τον έλεγχο του παιχνιδιού και ήταν η ομάδα που έδινε το ρυθμό απέναντι σε έναν αντίπαλο ο οποίος είχε επιλέξει να αμυνθεί. Η ανάπτυξη των Πειραιωτών γινόταν κατά κύριο λόγο από τα άκρα, ενώ ο Χάσι είχε τοποθετήσει τον Ρομαό παρτενέρ του Σισέ στο κέντρο της άμυνας. 

Ο πρωταθλητής Ελλάδας είχε δοκάρι στο 20΄, σε σουτ του Ανσαριφάρντ από πάσα του Μάριν, στο 27΄ κεφαλιά του Ιρανού  έφυγε πάνω από το δοκάρι και στο 45΄ ο Βερχόλστ είπε «όχι» στον Καρσελά, ο οποίος πλάσαρε από διαγώνια δεξιά θέση. 

Στο ίδιο μοτίβο κύλησε και το δεύτερο με τον Ολυμπιακό να πιέζει, να βρίσκεται μόνιμα στην επίθεση αλλά να μην βρίσκει… στόχο. Στο τελικό 0-0 συνέβαλε, παντως, και ο Καπίνο  με σωτήριες επεμβάσεις στο 82΄ και το 85΄. 

Οι συνθέσεις: 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καπίνο, Ελαμπντελαουί, Σισέ, Ρομαό, Κούτρης (61΄ Φιγκέιρας), Σιώπης (80΄ Ανδρούτσος), Οφόε (61΄ Νικολάου), Φορτούνης (80΄ Σεμπά), Καρσελά (46΄ Πάρντο), Μάριν, Ανσαριφάρντ (61΄ Εμενίκε). 

ΛΟΚΕΡΕΝ: Βερχόλστ, Μαρζό, Μάριτς, Ρασούλ, Εμπατί, Πέρσοονς, Οβερμέιρε, Σλάχφεϊρ, Ντε Ρίντερ, Κέλι, Ντε Σούτερ.