X

Παναθηναϊκός: μετά τον Καμπέσας η σκυτάλη στον Λουτσιάνο

Ο Μπράιαν Καμπέσας αποτελεί και με τη βούλα το νέο απόκτημα του Παναθηναϊκού, ακολουθεί ο Λουτσιάνο. Οι επόμενοι στόχοι των «πρασίνων».

Ant1news

Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη

Ο 20χρονος ακραίος επιθετικός από το Εκουαδόρ που θα πάρει τη φανέλα με τον αριθμό 11, αποκτήθηκε με την μορφή δανεισμού για έναν χρόνο από την ιταλική Αταλάντα.

Στις πρώτες του δηλώσεις επεσήμανε ότι «ο Παναθηναϊκός είναι ένας σύλλογος με εξαιρετική ιστορία, ο οποίος παίζει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Είναι ένας σύλλογος που κάποιος μπορεί να αποκτήσει εμπειρίες. Ξέρω ότι οι φίλαθλοι του αγαπούν το ποδόσφαιρο και αυτό βοηθάει πολύ τον ποδοσφαιριστή ώστε να έχει κίνητρο».

Την σκυτάλη θα πάρει για τον Παναθηναϊκό ο Λουτσιάνο. Ο 24χρος Βραζιλιάνος επιθετικός βρίσκεται από το Σάββατο στην Αθήνα και ο Μαρίνος Ουζουνίδης υπολογίζει τους δύο παίκτες για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Η μεταγραφική ενίσχυση για τους «πράσινους» θα συνεχιστεί και ο τεχνικός της ομάδας έχει ζητήσει από την διοίκηση την απόκτηση ενός βασικού επιθετικού που θα πάρει τη θέση του Μπεργκ, ενός ακραίου επιθετικού στη θέση του Εμποκού και δύο ακραίων αμυντικών.