X

Ολυμπιακός: με Μαρινάκη ο αγιασμός στου Ρέντη

Παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός του Ολυμπιακού στου Ρέντη το απόγευμα της Δευτέρας.

Ant1news

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Ο ετήσιος αγιασμός ενόψει της νέας χρονιάς τελέστηκε το απόγευμα στου Ρέντη. Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού παρέστη στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να δίνει το παρών.

Ο πατέρας Δημήτριος καθαγίασε τους πρωταθλητές, ευχήθηκε υγεία, ψυχική δύναμη και επιτυχίες, αρχής γενομένης από τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι "ερυθρόλευκοι" θα μάθουν μέσα στις επόμενες ώρες αν θα ταξιδέψουν στο “καυτό” Βελιγράδι για να αντιμετωπίσουν την Παρτιζάν. Οι Σέρβοι είχαν νικήσει στο πρώτο ματς τη Μπούντουτσνοστ με 2-0.

Μετά τον αγιασμό, οι παίκτες του Ολυμπιακού συνέχισαν την προετοιμασία τους για το φιλικό της Τετάρτης με τον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Η αναμέτρηση με τους Αρκάδες θα αποτελέσει την “πρόβα τζενεράλε” ενόψει των ευρωπαϊκών "μονομαχιών" και ο Μπέσνικ Χάσι θα έχει την ευκαιρία να κάνει τις τελικές του δοκιμές.