X

Μίλιτς ο “εκλεκτός” του Χάσι για το αριστερό άκρο της άμυνας

Ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση στη Φιορεντίνα για την απόκτηση του 29χρονου αμυντικού.

Ant1news

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Ο Κροάτης αριστερός μπακ της Φιορεντίνα, Χρβόγε Μίλιτς, είναι ο βασικός στόχος του Ολυμπιακού για το αριστερό άκρο της οπισθοφυλακής.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να διέρρεε πως έβαλε “φρένο” στα μεταγραφικά, υποστηρίζοντας πως η ομάδα είναι προσηλωμένη στις αναμετρήσεις με την Παρτιζάν, όμως στην πραγματικότητα αναζητούσε τον “εκλεκτό” για το αριστερό άκρο της οπισθοφυλακής.

Λίγα λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα, οι “ερυθρόλευκοι” επιβεβαίωσαν ότι έχουν καταθέσει πρόταση, ύψους 1,5 εκ. ευρώ, στην Φιορεντίνα για την απόκτηση του Κροάτη Χρβόγε Μίλιτς.

Ο Ολυμπιακός θέλει να αποκτήσει άμεσα τον 29χρονο, προκειμένου να τον δηλώσει την ερχόμενη Δευτέρα στην ευρωπαϊκή λίστα.

Ο Μίλιτς είναι διεθνής και μετράει έξι συμμετοχές με την εθνική Κροατίας. Η Φιορεντίνα τον απέκτησε πέρυσι το καλοκαίρι από την Χάιντουκ έναντι 700 χιλιάδων ευρώ. Προηγουμένως, ο 29χρονος είχε αγωνιστεί στις Ροστόφ, Ίστρα και Τζουγκάρντεν. Την περσινή σεζόν “έγραψε” 17 συμμετοχές στο Καμπιονάτο, έχοντας 4 ασίστ, ενώ συμμετείχε και σε 6 ματς του Europa League με τους “βιόλα”.